Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η 11η ανακοίνωση του Συλλόγου μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                        
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(11η 09-06-2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παράσταση: «Τα ξόρκια της χαράς»

@ Η «Ομάδα θεατρικής έκφρασης» του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, τελειώνει για φέτος τις συναντήσεις της και παρουσιάζει την παράσταση «Τα ξόρκια της χαράς», σε κείμενο και σκηνοθεσία της θεατρολόγου- παιδαγωγού Συνοδής Φουκαλά.  Η παράσταση θα δοθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7.15 το απόγευμα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συναυλία μαθητών του σχολείου

@ Μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας που συμμετέχουν στα προγράμματα κιθάρας του Συλλόγου με καθηγήτρια την κα Μαριέττα Μανωλιού, αλλά και όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή και γνωρίζουν όργανο μουσικής, θα λάβουν μέρος σε συναυλία που θα δοθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 7:45 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, για να τιμήσουμε τα παιδιά μας!!!

@ Οι μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή για τη συναυλία που θα γίνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, παρακαλούνται (εάν δεν μπορούν οι ίδιοι, να έρθει κάποιος απ΄τους γονείς) να έρθουν στο σχολείο ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στις 7 μ.μ., ώστε να γίνει ο προγραμματισμός της εκδήλωσης. Η διάρκεια της συνάντησης θα είναι ολιγόλεπτη.

Έκτακτη ενημέρωση γονέων

@ Την Τετάρτη 10 Ιουνίου και πριν την έναρξη των προαναφερόμενων εκδηλώσεων, περίπου στις 7 μ.μ. θα γίνει έκτακτη ενημέρωση των γονέων για την θετική κατάληξη του θέματος επαναπροσδιορισμού των ορίων του σχολείου μας, ζήτημα για το οποίο υπήρξαν πολυήμερες συζητήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, αλλά και συμβούλια. Το θέμα αφορά τους γονείς μαθητών όλων των τάξεων.

Εκδηλώσεις λήξης

@ Φθάνοντας στο τέλος μιας ακόμη δημιουργικής πιστεύουμε χρονιάς, προγραμματίζονται από τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, αλλά και την αρωγή του Συλλόγου Γονέων οι εκδηλώσεις λήξης, για τις οποίες θα ενημερωθείτε, μέσω ειδικής πρόσκλησης που θα διανεμηθεί. Όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν ως εθελοντές για την Παρασκευή 12 Ιουνίου το απόγευμα, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν ….Σημειώνεται ότι έχουν προσκληθεί χορευτικά Φοιτητών της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας και της Κρητικής Αδελφότητας «Το Αρκάδι» , καθώς και η ορχήστρα της Σχολής Ελληνικής μουσικής του κ. Π. Πλάκα, τους οποίους και ευχαριστούμε.

@ Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα στο κέντρο «Παράλιο», το Δ.Σ. θα υποδεχθεί μαθήτριες, μαθητές, δασκάλες της έκτης δημοτικού και τη διεύθυνση του σχολείου μας, για την αποχαιρετιστήρια συνάντηση και την παροχή ενθυμίων.

Εκδρομή στη Waterland!!!
@ Κατόπιν αιτημάτων αρκετών γονέων, ο Σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 28η Ιουνίου 2015 στη Waterland Θεσσαλονίκης. Εφόσον υπάρξει συμμετοχή και συμπληρωθούν οι απαιτούμενες θέσεις, η αναχώρηση από το σχολείο, θα γίνει στις 7:30 π.μ.. Το τελικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες. Τιμή εισιτηρίου 21 ευρώ (λεωφορείο + είσοδος στη waterland για την οποία πληρώνουν μικροί- μεγάλοι. Περιλαμβάνει χρήση εγκαταστάσεων, ομπρέλας, ξαπλώστρας).
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να συμπληρώσουν και να επιστρέψουν στα μέλη του Δ.Σ. που θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου, το κουπόνι συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου. (Το σύνολο των χρημάτων, πρέπει να δοθεί, μέχρι την τελευταία ημέρα του σχολείου, Δευτέρα 15 Ιουνίου  2015. (Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας). Πληροφορίες 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής, στο e mail: koutseris@hotmail.com και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου.
------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώνω τη συμμετοχή μου στην εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 28η Ιουνίου 2015 . Θα συμμετέχουν συνολικά …..ενήλικας/κες και …… παιδί/ιά και παραδίδω* συνολικά………… ευρώ για τα εισιτήρια. (* Εάν δεν δοθούν τα χρήματα την ίδια ημέρα με τη δήλωση, το σημείο πρέπει να μείνει κενό). 
Ονοματεπώνυμο γονέα …………………………………..Τάξη μαθητή …………..
Ονοματεπώνυμο μαθητή………………………………….Τηλ. επικοινωνίας ……………..
Υπογραφή--------- Ημερομηνία

* Στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση στη διάρκεια του καλοκαιριού, θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε στη διοργάνωση άλλης εκδρομής; Σημειώστε με Χ: ΝΑΙ……, ΟΧΙ……..ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ……. ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ……………
------------------------------------------------------------------------------------------

@ Στη διάρκεια του καλοκαιριού, θα υπάρχει κατά περιόδους επικοινωνία μεταξύ των γονέων, μέσω αναρτήσεων στο blog μας και την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, για γενικότερη ενημέρωση . Όσοι δεν έχουν δώσει το mail τους, να μας το αποστείλουν.
@ Ο Σύλλογος Γονέων όπως και όλοι οι γονείς του σχολείου μας, εκπροσωπούνται πλέον θεσμικά στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δ. Βόλου, αφού θέση στο νέο Δ.Σ. κατέχει κατόπιν εκλογικής διαδικασίας που προηγήθηκε, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 
@ Ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, διοργανώνει το «Tsagarada Escape Festival 2015» από 2- 5 Ιουλίου με μια σειρά δράσεων (αναφέρονται αναλυτικά στο blog μας) και καλεί ιδιαίτερα μαθητές και γονείς του σχολείου μας να λάβουν μέρος. Πληρ. στο τηλ. 6975-322472.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου