Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

H 5η μας ανακοίνωση...



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(5η) Δευτέρα 10/11/2014

«Παιδική χορωδία»

@ Όσα παιδιά επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στην παιδική χορωδία που δημιουργείται με την ευθύνη του Συλλόγου και τη συνεργασία της γνωστής συμπολίτισσας καθηγήτριας Μουσικής κας Βάσως Κεχαίδου –Κορφιάτη. Τα μέλη της χορωδίας, θα βρίσκονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ με τη λήξη του σχολείου στις 2- 3 μ.μ. σε συγκεκριμένη αίθουσα. Για τη συμμετοχή των μαθητών που επιθυμούν, απαιτείται ΕΓΓΡΑΦΗ, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα παιδιά που θα ενταχθούν στη χορωδία, θα συμμετέχουν στη διάρκεια της χρονιάς, σε διάφορες εκδηλώσεις.

«Χορευτικό ενηλίκων»

@ Ο Σύλλογος ξεκινά από την ερχόμενη Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. στο χώρο του Γυμναστηρίου, το «Τμήμα παραδοσιακού χορού ενηλίκων», με χοροδιδάσκαλο τον κ. Κων. Μούτο. Η ώρα συγκέντρωσης θα είναι στις 15:50 κάθε Πέμπτη. Οι εγγραφές συνεχίζονται, ενώ όσοι δεν έχουν εγγραφεί αλλά επιθυμούν να μάθουν ή να δουν τη διαδικασία, μπορούν να προσέλθουν στο πρώτο μάθημα και να το παρακολουθήσουν.
Πληροφορίες – εγγραφές για τα παραπάνω, στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com  και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.).
  
«Εκπρόσωπος τμήματος»

@ Για την ακόμη καλύτερη συνεργασία της σχολικής κοινότητας και την επικοινωνία του Δ.Σ. με τους γονείς, θέτουμε υπόψη γονέων-κηδεμόνων των τμημάτων, που δεν έχουν εκπροσώπηση στο συμβούλιο, την επιθυμία μας, να οριστεί (εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον), ως «εκπρόσωπος τμήματος», ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ενημερώνει και θα ενημερώνεται άμεσα, για βασικές ενέργειες και δράσεις που θα αποφασίζει το Δ.Σ. Στα τμήματα που υπάρχει ήδη εκλεγμένο τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος, δεν χρειάζεται εκπροσώπηση. Η επιλογή ή ο ορισμός του προσώπου, μπορεί να αποφασιστεί απλά, μετά από συζήτηση μεταξύ των γονέων του τμήματος και το όνομά του να κοινοποιηθεί στα μέλη του Δ.Σ.. Για πληροφορίες- συνεννόηση- καταγραφή των εκπροσώπων: Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) e-mail: koutseris@hotmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου