Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

To 21o Δ.Σ. Βόλου, στις εκδηλώσεις των Κοινωνικών Κέντρων




Πλούσιες θα είναι για μία ακόμη χρονιά οι εκδηλώσεις των Κοινωνικών Κέντρων του Δ. Βόλου, ενώ σε αυτές περιλαμβάνεται και η όμορφη και ξεχωριστή παρουσία της Χορωδίας, που θα εμφανιστεί στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουμε στο χώρο του σχολείου μας.Ευχαριστούμε!!!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα γίνουν:  


ΤΕΤΑΡΤΗ 3/12/2014 ώρα 17:30 μ.μ.
Θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με στολισμό δέντρου, χορευτικές και μουσικές εκπλήξεις στο Κοινωνικό Κέντρο Νέας Δημητριάδας. Μετά θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική. Μαζί μας θα είναι και τα άτομα από τον κοινωνικό ξενώνα αστέγων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 & ΤΡΙΤΗ 9/12/2014
Θα πραγματοποιηθεί διήμερη εκδρομή των Κοινωνικών Κέντρων στο Πετρίτσι Σαντάνσκι στη Βουλγαρία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12/12/2014 ώρα 17:30 μ.μ.
Θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με χορευτικές και μουσικές εκπλήξεις καθώς και θεατρικό δρώμενο στο Κοινωνικό Κέντρο Αλυκών. Μετά θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική.

ΤΕΤΑΡΤΗ  17/12/2014 ώρα 17:30 μ.μ.
Θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κοινωνικών Κέντρων στο Γηροκομείο Βόλου. Μαζί μας θα είναι και το Ίδρυμα Αλτσχάιμερ,
όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα με τραγούδια, χορούς θεατρικά δρώμενα και ζωντανή μουσική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/12/2014 ώρα 19:00 μ.μ.
Η χορωδία του Κοινωνικού Κέντρου Νέας Δημητριάδας θα εμφανιστεί σε μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου