Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ενισχύστε το «Σχολικό Παντοπωλείο»


Οι υπάρχουσες, δύσκολες οικονομικές συνθήκες, μας οδηγούν και πάλι στο «δρόμο της αλληλεγγύης», δημιουργώντας όπως προαναγγείλαμε για τέταρτη χρονιά φέτος, το εσωτερικό «Σχολικό Παντοπωλείο». Ζητούμε απ’ όσες οικογένειες μπορούν να προσφέρουν, ΕΝΑ μόνο προϊόν (εκτός αν υπάρχει επιπλέον επιθυμία) από τις παρακάτω κατηγορίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν στο «Σχολικό Παντοπωλείο» και να διανεμηθούν με πλήρη εχεμύθεια σε οικογένειες που τα χρειάζονται.
Παράλληλα, πέραν των προσώπων που μας έχουν ήδη μεταφέρει το αίτημά τους για βοήθεια, όσες ακόμη οικογένειες αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, μπορούν με πλήρη εμπιστοσύνη, να προσεγγίσουν τη διεύθυνση του σχολείου μας και εφόσον το επιθυμούν, να τύχουν της στήριξης της σχολικής κοινότητας.
Για το σωστό προγραμματισμό, πρέπει να ακολουθηθούν απ΄ όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο προϊόν (με μακρά ημερομηνία λήξεως) , οι παρακάτω οδηγίες:
Οι γονείς της Α τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Xυμούς ή γάλα εβαπορέ ή αλεύρι
Οι γονείς της Β τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Λάδι ή κονσέρβες ή όσπρια
Οι γονείς της Γ τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Ζυμαρικά ή δημητριακά
Οι γονείς της Δ τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Αφρόλ.- σαμπουάν ή σαπούνια ή ζάχαρη
Οι γονείς της Ε τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Οδοντόκρεμες ή οδοντόβουρτσες ή χαρτοπετσέτες ή σάλτσα-χυμό τομάτας.
Οι γονείς της ΣΤ τάξης, μπορούν να προσφέρουν: Παιδικά γλυκίσματα, κρουασάν ή ρύζι.
Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται από την Τετάρτη 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, μέχρι και την Τρίτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, κατά τις ώρες προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο.          
Η παράδοση των προϊόντων, μπορεί να γίνεται τόσο απ΄ τους γονείς, όσο και απ΄ τους μαθητές, σε ειδικά σημεία – κούτες, που θα τοποθετηθούν στο χώρο του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου