Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Υπoψήφιος για πανελλήνιο βραβείο από το IBBY, σύλλογός μας !!!



Το «Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου» μας ανακοίνωσε, ότι ο Σύλλογό μας, συμμετέχει στη διαδικασία για το Ετήσιο Πανελλήνιο Βραβείο που δίνεται σε «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική / νεανική λογοτεχνία», με αφορμή και τη νέα στήλη που εντάξαμε στο blog μας, με τις απόψεις των συγγραφέων και τις γενικότερες προσπάθειες συνεργασίας μεταξύ συγγραφέων-παιδιών- γονέων. Στις 2 Απριλίου θα γίνει απονομή βράβευσης στην Αθήνα, όπου θα παρευρεθούμε, ευελπιστώντας για το... βραβείο. 

            

Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, είναι ένα Σωματείο Πολιτιστικό, Μη Κερδοσκοπικό, αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Είναι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (International Board on Books for Young People – IBBY).
Τα μέλη του είναι συγγραφείς, εικονογράφοι, εκπαιδευτικοί και των τριών βαθμίδων, εκδότες, βιβλιοθηκονόμοι, ερευνητές, παιδοψυχολόγοι και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για το παιδικό βιβλίο και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Ευχαριστούμε και … συνεχίζουμε!


1 σχόλιο: