Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η νέα μας ανακοίνωση



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                        
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(10η 26-05-2014)

@ Προχωρά ο σχεδιασμός του Συλλόγου Γονέων, ενόψει των τελευταίων εκδηλώσεων πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμα, στο οποίο στοχεύουμε να συμπεριλάβουμε και φέτος όπως πέρυσι, μουσική παρουσία- συναυλία παιδιών του σχολείου μας, τα οποία γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο. Παρακαλούνται όσοι γονείς συμφωνούν, στη συμμετοχή των παιδιών τους, (τα οποία θα παίξουν από ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής τους) σε συναυλία που θα γίνει πριν τη λήξη της χρονιάς, να το δηλώσουν στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής ή στο e mail: koutseris@hotmail.com ή 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.). Προθεσμία αιτήσεων για το σωστό προγραμματισμό, έως τις 3 Ιουνίου 2015.

Σεμινάριο Φωτογραφίας

@  «Φωτογραφί...Α' & Φωτογραφί...Ζω»… Από το Α στο Ζ, η φωτογραφία με τα μάτια του παιδιού! Αν επιθυμείτε το παιδί σας να περάσει ένα συναρπαστικό απογευματινό, γεμάτο δραστηριότητες που θα το βοηθήσουν να εξοικειωθεί με τη χρήση συσκευών λήψης φωτογραφιών και θα το προετοιμάσουν για το διαγωνισμό φωτογραφίας που θα ακολουθήσει, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που θα γίνει στο σχολείο μας την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 στι 7 το απόγευμα στο σχολείο μας, με τον τίτλο: «Φωτογραφί...Α' & Φωτογραφί...Ζω». Το σεμινάριο πραγματοποιείται με τη χορηγία του «Boutique Training Center Elaeon Volos» και τον κ. Δημ. Τσουτσουλάκη. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η δήλωση συμμετοχής, έως Τρίτη 2 Ιουνίου, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, στα μέλη του Δ.Σ., αλλά και στο τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής ή στο e mail: koutseris@hotmail.com

@ Συγχαρητήρια πολλά, στους μαθητές της ΣΤ και Ε τάξης του σχολείου μας, που συμμετείχαν στον ετήσιο μαθηματικό διαγωνισμό και απέσπασαν Αριστείο και Μετάλλιο, Αριστείο αλλά και Βραβείο.

@ Με ... 16 σακούλες σκουπιδιών, συμμετείχαμε και φέτος στο «Let' s Do It», αποσπώντας θετικά σχόλια από τους διοργανωτές. Αρκετά παιδιά με τους γονείς τους, βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου μας, αλλά και το γειτονικό πάρκο, όπου και καθαρίσαμε συμβολικά, ενώ σε όλους τους μαθητές, δόθηκε από ένα βιβλίο- δώρο.

@ Το πρόγραμμα "Συγγραφείς- Ακτιβιστές" με τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και τη συμμετοχή του συμπολίτη συγγραφέα- φιλολόγου κ. Διονύση Λεϊμονή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχολείο μας, με ανάγνωση ταξιδιωτικών κειμένων.

@ Βρίσκεται σε εξέλιξη «Διαγωνισμός ζωγραφικής παιδιών», για την Ευρώπη των «28» . Πληρ. στο τηλέφωνο 6974-578900 και στο blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου