Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Παιδικό θέατρο για το καλοκαίρι



Περισσότερες από 100 προτάσεις ψυχαγωγίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για το Καλοκαίρι 2013. Πρόκειται για εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε γνωστούς αλλά και σε μη αξιοποιήσιμους έως τώρα χώρους, εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου αλλά και εκδηλώσεις σύγχρονες, για όλες τις ηλικίες, που διοργανώνονται με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου.
Μέσα σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι αρκετές που αφορούν τα παιδιά.
Τις ξεχωρίσαμε και σας τις παρουσιάζουμε: 

 16 Ιουλίου
«Ο Ορέστης και ο Σκύλος» της Νανάς Νικολάου Παιδικό θέατρο σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

25 Ιουλίου
«Μάικ ο Φασολάκης» της Μαρί Κυριακού. Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

1 Αυγούστου
«Χάιντι - Το κορίτσι των Άλπεων» της Γιοχάνα Σπίρι Παιδικό θέατρο. Η Χάϊντι…. ο Πήτερ…. ο παππούς και η κατσίκα…. μας ταξιδεύουν στα Αλπικά τοπία….και στις απλές καθημερινές χαρές της ζωής….Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Λάρισας. Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

24 Αυγούστου ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Ο Ορέστης και ο Σκύλος» της Νανάς Νικολάου.
Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

1 Σεπτεμβρίου «Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» Παιδικό θέατρο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

6 Σεπτεμβρίου «Μαίρη Πόππινς» της Πάμελα Τράβερς - Παιδικό θέατρο. Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου