Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η νέα μας ανακοίνωση


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(16η 02-04-2014)

1. To σχολείο μας μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, συμμετέχει αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, στην εθελοντική πρωτοβουλία συμβολικού καθαρισμού «Lets Do It Greece» που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Δίνουμε ραντεβού για όσους επιθυμούν να συνδράμουν, στις 10:30 το πρωί έξω από την είσοδο του σχολείου μας, προκειμένου να καθαρίσουμε συμβολικά το κοντινό μας παρκάκι, στη Ν. Δημητριάδα. Γάντια μιας χρήσεως και σακούλες θα δοθούν. Οι συμμετέχοντες ας έχουν καπελάκι και νερό. * Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, η δράση θα αναβληθεί. Πληρ. στον κ. Γιώργο Καραγιάννη, τηλ. 6982-734969.

2. Ξεκίνησαν εργασίες βαφής, τοποθέτησης κουρτινών και γενικότερου εξωραϊσμού, στο χώρο του Γυμναστηρίου. Το πρώτο μέρος των εργασιών, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στην περίπτωση ενδιαφέροντος εθελοντών και για άλλες δράσεις που θα ακολουθήσουν, παρακαλούμε ενημερώστε τα μέλη του Δ.Σ.

3. Μητέρα του σχολείου μας, χάρισε ένα τρομπολίνο για χρήση απ΄τα παιδιά σε στιγμές που θα υποδεικνύονται από τους γυμναστές. Την ευχαριστούμε!

4. Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τις «Εκδόσεις Κοντύλι», οργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Μια καινούρια μέρα αρχίζει» που έγραψε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Σταυρίνα Λαμπαδάρη. (Πληροφορίες στο www.kondyli.gr). Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται κυρίως σε μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων. Στη δράση θα συμμετέχουν και τα παιδιά του «Εργαστηρίου Γραφής», με τον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή. Θεμιτή θα ήταν για λειτουργικούς λόγους, (λόγω των περιορισμένων θέσεων), η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ. ή στα τηλέφωνα 6982-734969 Γιώργος Καραγιάννης, 24210-71977 (10-12 π.μ.) Ελένη Γιαννούλου, 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής, και στο mail koutseris@hotmail.com . Μια …συμβολική γλυκιά έκπληξη θα περιμένει στο τέλος, όλα τα παιδιά!!!

5. Ο Σύλλογος προγραμματίζει την ερχόμενη εβδομάδα, τη λειτουργία «Εργαστηρίου λαμπάδας», σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθεί. Εάν υπάρχουν γονείς εθελοντές που ενδιαφέρονται να συνδράμουν, να το κοινοποιήσουν στα μέλη του Δ.Σ. 

6. Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν προϊόντα στο «Σχολικό Παντοπωλείο», παρακαλούνται να τα φέρουν στο σχολείο μέχρι και αύριο Πέμπτη, ώστε να γίνει συγκέντρωσή τους και τις αμέσως επόμενες ημέρες η διανομή τους σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

7. Στο «Μουσείο Τσαλαπάτα (τηλ.: 24210 29844) θα προβληθεί το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στις 11:00 π.μ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η παιδική ταινία «Ο δράκος του πάγου / The Ice Dragon (Σουηδία 2012, διάρκειας 77’) του Σουηδού σκηνοθέτη Martin Högdahl, με ελληνικούς υπότιτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου