Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Καλεσμένοι και του σχολείου μας η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος !



Για μια μοναδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας



Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές όλων των ηλικιών και όλων των σχολείων, σε μια εκδήλωση με πολλά και έντονα συναισθήματα, μηνύματα, στόχους και όνειρα, απευθύνουν οι διοργανωτές εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, με πρωταγωνιστές τους γνωστούς Πρωταθλητές και εκπαιδευτικούς, Άννα Βερούλη και Νίκο Μιχαλόπουλο.
Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, διοργανώνουν από κοινού, ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού, Πολιτισμού - ΔΗ.ΠΕΘΕ Δ. Βόλου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Μαγνησίας, το 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. 

Η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος

Η Άννα Βερούλη και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, είναι δύο άνθρωποι που έχουν πραγματικά αφιερώσει τη ζωή τους στον αθλητισμό και στα παιδιά. Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, θα βρεθούν οι «Αξίες της ζωής μέσα από τον αθλητισμό – Η δύναμη του ονείρου στη ζωή μας».
Η Άννα Βερούλη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και ο Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπαιδευτικός και πρωταθλητής στη σκοποβολή και στο ακόντιο, τα τελευταία χρόνια παράλληλα με τον αθλητικό στίβο, βρίσκονται – με ιδιαίτερη επιτυχία - και στο «στίβο» συγγραφής παιδικών βιβλίων, μέσα από τα οποία, περνούν τις εμπειρίες και το πάθος τους για τον αθλητισμό, καθώς και τις αξίες ζωής.
Πρόσφατα ο Νίκος Μιχαλόπουλος κυκλοφόρησε μέσα από τις εκδόσεις «ΆΓΚΥΡΑ»,  το καινούριο του βιβλίο – το πρώτο για ενήλικες - με τίτλο «Οι κορυφές Μέσα μας», χαρίζοντάς μας ένα σπουδαίο μάθημα ζωής, με μια αληθινή ιστορία προσωπικής υπέρβασης και 18 ακόμα αλληγορικές ιστορίες θετικής σκέψης.  
Την εκδήλωση, η οποία θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, μιας και είναι γνωστό, ότι οι δύο συγκεκριμένοι αθλητές-συγγραφείς, ξέρουν να «μαγεύουν» το κοινό, όλων των ηλικιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου