Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η «Αέρινη Πόλη» παρουσιάζει "Εργαστήρι για γονείς και παιδιά"



Το Σάββατο 13 Απριλίου, ώρες 11-12 & 12.30-13.30 στον Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που λάβαμε, "η Αέρινη Πόλη είναι η πρωτοπόρα ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά του Αντώνη Μπέρτου, ψυχολόγου, δάσκαλου χοροθεάτρου και επί έξι χρόνια μόνιμου συνεργάτη του Μουσείου Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας. Έχει σχεδιάσει και πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. 

Τα εργαστήρια της Αέρινης Πόλης είναι ειδικά σχεδιασμένα για γονείς και παιδιά  4 -11 ετών:
Στόχος τους είναι γονείς και παιδιά να διασκεδάσουν, να παίξουν, να μάθουν τρόπους επικοινωνίας και εν τέλει να επικοινωνήσουν ευχάριστα και δημιουργικά μεταξύ τους

        Οι διαφορετικές φωνές στο ίδιο καράβι (Επικοινωνία για μικρούς και μεγάλους)
Ξεκινάμε το εργαστήρι  με τη γνωριμία της ομάδας, μετά θα παίξουμε και θα  μάθουμε για την παρατήρηση , τα συναισθήματα , τα διάφορα είδη επικοινωνίας και για μερικά άλλα πράγματα που θα τα κρατήσουμε μυστικά για να σας κάνουμε έκπληξη!
Πώς; Μέσα από τον  πρωτότυπο μας πίνακα, την αφήγηση παραμυθιών και την σωματική έκφραση.Γονείς και παιδιά περνάνε ευχάριστα γνωρίζοντας ,μέσα από το παιχνίδι,  τί εννοούμε όταν λέμε «Οι διαφορετικές φωνές στο ίδιο καράβι»

Η διάρκειά του εργαστηρίου είναι 1 ώρα
Τα προγράμματα υποστηρίζονται θερμά από το ΚΕΔΕ (Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) που οργανώνει προγράμματα υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. Τα προγράμματα της Αέρινης Πόλης μπορείτε να τα βρείτε και στην Δικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α "e-yliko". Μπορείτε επίσης, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αέρινης Πόλης www.aerinipoli.com
Θα πραγματοποιηθούν 2 εργαστήρια το Σάββατο 13 Απριλίου στις ακόλουθες ώρες,
11.00-12.00 & 12.30-13.30
στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη (ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 17, ΒΟΛΟΣ)
τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό ή χυμός)


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ στα τηλέφωνα 6981 780402 & 6980 816007.
(Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου