Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η 3η μας ανακοίνωση



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(3η) Τετάρτη 08/10/2014

«Εργαστήρι Θεατρικής Έκφρασης για παιδιά»  
@ Σας αρέσει το θέατρο; Θέλετε να εκφραστείτε, να μάθετε και να παίξετε; Έχετε χρόνο που επιθυμείτε να περάσετε δημιουργικά και γεμάτο διασκέδαση;
Ελάτε στο «Εργαστήρι Θεατρικής Έκφρασης» που θα λειτουργηθεί στο σχολείο μας, με την ευθύνη της Θεατρολόγου κας Συνοδής Φουκαλά. Προτεινόμενη ημέρα και ώρες λειτουργίας: Κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ. (Υπάρχει περίπτωση αλλαγής κατόπιν ομαδικής συμφωνίας). Οι συναντήσεις θα γίνονται στο σχολείο μας.
Πρώτη περίοδος εγγραφών μέχρι Σάββατο 11 Οκτωβρίου.                       Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.).

@ Ο Σύλλογος εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον γονέων, προτίθεται να λειτουργήσει σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπ. Παιδείας «Σχολή Γονέων» στο χώρο του σχολείου μας. Το πρόγραμμα απευθύνεται ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και είναι ΔΩΡΕΑΝ . Στο σχολείο μας προτείνεται να λειτουργήσει πρόγραμμα 25 συνολικά ωρών, με θέμα : «Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα» (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.). Το τμήμα θα τεθεί σε λειτουργία με την εγγραφή τουλάχιστον 20 ατόμων. Επιπλέον πληροφορίες, στο blog μας http://sg21dsvolou.blogspot.gr. Αιτήσεις για εγγραφές μπορείτε να κατεβάσετε από το blog ή να τις προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. και το σχολείο. Αιτήσεις μέχρι και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014.

@ Το Κέντρο Μελέτης και δια βίου μάθησης, «Boutique Training Center – Elaeon» (Ορμινίου 26, Νέα Δημητριάδα, τηλ. 24213-04352) προσφέρει μέσω του Συλλόγου, «για κάθε μαθητή του 21ου Δημοτικού που θα εγγραφεί μέχρι 20 Οκτωβρίου 2014, εκτός των ειδικών προσφορών που ισχύουν, ΔΩΡΕΑΝ δύο συμμετοχές- μαθήματα στο πρόγραμμα «Μικρομαγειρέματα». Θα πρέπει να αναφερθεί η ιδιότητα του μαθητή του σχολείου μας και η συγκεκριμένη προσφορά.  

@ Ο Σύλλογος Γονέων, απέστειλε εκ νέου, έγγραφα με σειρά αιτημάτων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. (Τα θέματα θα αναλυθούν στην ετήσια απολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση).

@ Το βιβλίο για τον Κ.Ο.Κ. που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών «O φίλος μου ο Ποδηλατάκιας» εξασφάλισε ο Σύλλογος, με τη βοήθεια του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών κ. Γ. Κανάτα, τον οποίο και ευχαριστούμε. Τα δύο αντίτυπα δόθηκαν στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. 

@ Μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες, το νέο φύλλο της παιδικής εφημερίδας "Παιδιά Διάλειμμα" από το «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ», ενώ το επόμενο αναμένεται πριν το Δεκέμβριο.                                                                                                                                         

@ Για τους συμμετέχοντες στην εκδρομή του Συλλόγου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, η αναχώρηση θα γίνει στις 7:30 το πρωί. Ώρα συγκέντρωσης 7:15 π.μ. έξω από το σχολείο (επί της Ορμινίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου