Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η 4η νέα μας Ανακοίνωση



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(4η) Πέμπτη 23/10/2014

@ Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης κιθάρας για παιδιά, που πραγματοποιούνται στο σχολείο μας κάθε Τετάρτη απόγευμα. Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές στο «Θεατρικό Εργαστήρι» που γίνεται κάθε Τετάρτη 6-8 το απόγευμα, επίσης στο σχολείο μας. Πληροφορίες στα μέλη του Δ.Σ.

«Εργαστήρι Παιδικής Έκφρασης»

@ Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει» προγραμματίζει να λειτουργήσει στο χώρο του σχολείου μας, (πιθανή ημέρα Δευτέρα απόγευμα- η τελική μέρα και ώρα, θα καθοριστεί με τους συμμετέχοντες), «Εργαστήρι Παιδικής Έκφρασης» με θεματικά αντικείμενα λογοτεχνίας, μουσικής και θεάτρου (καλεσμένους συγγραφείς, ηθοποιούς, μουσικούς κ.α.) με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κα Έλενα Νταβλαμάνου. Ξεκίνησαν οι εγγραφές.

«Τμήματα χορού»

@ Ο Σύλλογος σε συνεργασία με γνωστούς συμπολίτες επαγγελματίες χοροδιδασκάλους, προγραμματίζει να λειτουργήσει και φέτος «Τμήμα παραδοσιακού χορού ενηλίκων», αλλά και «Χορευτικό Τμήμα παιδιών –ελληνικών τραγουδιών και παιχνιδιού». (Πιθανή ημέρα Δευτέρα ή Πέμπτη απόγευμα- η τελική μέρα και ώρα, θα καθοριστεί με τους συμμετέχοντες).

«Παιδική χορωδία»

@ Στους στόχους του Συλλόγου, είναι η δημιουργία παιδικής χορωδίας με τη συνεργασία της γνωστής συμπολίτισσας καθηγήτριας Μουσικής κας Βάσως Κεχαίδου –Κορφιάτη. Τα μέλη της χορωδίας, θα βρίσκονται μία φορά την εβδομάδα, με επικρατέστερη ώρα, στη λήξη του σχολείου και συγκεκριμένα 2- 3 μ.μ. Ξεκίνησαν οι εγγραφές

«Τμήμα Σκάκι»

@ Μετά από αιτήματα γονέων, ο Σύλλογος σε συνεργασία με σωματείο που ενεργοποιείται στο σκάκι, προτίθεται να δημιουργήσει τμήμα αρχαρίων παιδιών, το οποίο θα λειτουργήσει σε χώρο του σχολείου μας, σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθεί. Προς το παρόν εκδηλώνεται το ενδιαφέρον και θα υπάρξει συνεννόηση για ημέρα και ώρα λειτουργίας.  

«Τμήμα Ζωγραφικής»

@ Τέλος, μετά από αιτήματα επίσης γονέων, ο σύλλογος εξετάζει τη λειτουργία «τμήματος ζωγραφικής μαθητών» στο χώρο του σχολείου μας. Προς το παρόν εκδηλώνεται το ενδιαφέρον και θα υπάρξει συνεννόηση για ημέρα και ώρα λειτουργίας.  

Τα τμήματα για να λειτουργήσουν, πρέπει να έχουν έναν ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων. Επίσης, καλούνται εθελοντές γονείς, να πλαισιώσουν το Δ.Σ. του Συλλόγου, τόσο για την ανάπτυξη των δράσεων, όσο και για την πρακτική βοήθεια στη λειτουργία των προαναφερόμενων τμημάτων.  
Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com  και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου