Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σκάκι: Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα και Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα






Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας προκηρύσσει OPEN Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα και Ομαδικό Μαθητικό Πρωτάθλημα για όλα τα σχολεία της Κεντρικής Ελλάδας για το 2013.



2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

Τους αγώνες συνδιοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και ο Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας «ΑΘΛΟΣ»/Τμήμα Σκακιού «ΤΟ ΠΙΟΝΑΚΙ».



3.ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ.

Στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Αγριάς Μαγνησίας, το Σάββατο 6/04/2013 το ομαδικό και την Κυριακή 7/04/2013 το ατομικό πρωτάθλημα.



4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Α)ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ:


Δικαίωμα συμμετοχής στο OPEN ατομικό  πρωτάθλημα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, των Περιφ. Ενοτήτων (Νομών) Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, και της γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Ιστιαίας – Ωρεών και Αιδηψού της Bόρειας Εύβοιας, έναντι παραβόλου 3 ευρώ ανά οικογένεια (απόφ. Γεν. Συνέλευσης ΕΣΣΚΕ) που θα κατατίθεται κατά την προσέλευση των μαθητών/τριών στο χώρο των αγώνων. Για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι 250 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας της δήλωσης συμμετοχής.


Β) ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: 


Δικαίωμα συμμετοχής στο OPEN ομαδικό πρωτάθλημα έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών, των Περιφ. Ενοτήτων (Νομών) Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, και της γεωγραφικής περιοχής των Δήμων Ιστιαίας – Ωρεών και Αιδηψού της βόρειας Εύβοιας, έναντι παραβόλου 3 ευρώ ανά οικογένεια, (απόφ. Γεν. Συνέλευσης ΕΣΣΚΕ). Για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι με σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής και μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου αριθμού των σαράντα ομάδων όλων των σχολείων, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Κάθε σχολείο δικαιούται να σχηματίσει μία μόνο ομάδα.



Οι ενδιαφερόμενοι, τα σκακιστικά σωματεία και τα σχολεία μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών, μέχρι και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 13.00 στην Γεν. Γραμματέα της ΕΣΣΚΕ κ. Γιώτα Βαϊοπούλου στο e-mail : esskechess@gmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου