Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

1η Ανακοίνωση



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(1η) Πέμπτη 26-09-2013
 (Η ανακοίνωση του διαδικτύου είναι πιο αναλυτική)

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου, εύχεται σε δασκάλους,
μαθητές και γονείς, καλή σχολική χρονιά!

@ Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά, απ΄το καλοκαίρι ήδη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προχώρησαν σε εθελοντικό βάψιμο τάξεων και διαδρόμων, ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αξιέπαινη. 
Μπράβο στους γονείς, παιδιά και φίλους Γιώργο, Νίκο, Ηλία, Γιάννη, Αγγέλα, Γιάννη, Μιλτιάδη, Λαμπρινή, Αποστόλη, Γεωργίτσα, Φρόσω, Κλόντι...

@ Δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής Βόλου, για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αξίζουν ευχαριστίες σε όλους όσοι προσέφεραν. Παράλληλα, όσες οικογένειες του σχολείου μας αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, καλούνται να το αναφέρουν στη διεύθυνση του σχολείου μας, που με διακριτικότητα θα χειριστεί το θέμα τους, σε συνεργασία με το Σύλλογο, ώστε να τους προσφερθούν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

@ Σύντομα θα ξεκινήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το «Σχολικό Κοινωνικό Παντοπωλείο», για τη βοήθεια οικογενειών του σχολείου μας που έχουν ανάγκη… 

@ Αυτές τις ημέρες, κυκλοφορούν και έχουν παράλληλα αναρτηθεί στο χώρο του σχολείου, αφίσες που δημιουργήθηκαν απ΄ το Σύλλογο, προκειμένου να δοθούν μηνύματα για την κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Παρακαλούμε εξάλλου, για την συμμόρφωση στα σήματα των σχολικών τροχονόμων και την τήρηση του Κ.Ο.Κ. 



@ Η προσπάθεια για την καλύτερη και έγκαιρη ενημέρωση όλων μας, όπως και η ανάγκη γνωστοποίησης των δράσεων αλλά και επικοινωνίας της σχολικής κοινότητας, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία επίσημης ιστοσελίδας του σχολείου μας, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο δοκιμαστικό στάδιο. Η σελίδα για όσους θέλουν να την επισκεφθούν, είναι http://21dim-volou.mag.sch.gr
 
Παράλληλα, σε λειτουργία έχει τεθεί επίσημα πλέον το ιστολόγιο (blog) του Συλλόγου Γονέων, που θα εμφανίζεται, τόσο μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου (επιλογή Σύλλογος Γονέων αλλά και Ιστολόγιο), όσο και ανεξάρτητα, στη διεύθυνση http://sg21dsvolou.blogspot.gr . Σας καλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας, στην οποία εκτός των αναλυτικών ανακοινώσεων που θα βρίσκετε, δημοσιοποιούνται ήδη, αποφάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμοί, ειδήσεις κ.α.

@ Μας προσκάλεσαν και σας ενημερώνουμε:
Το Σάββατο και Κυριακή 28,29/9 στις Αγριόλευκες Πηλίου, θα γίνει η 2η  Πανθεσσαλική συγκέντρωση ορειβατικών συλλόγων. Ελεύθερη η πρόσβαση, μικρές πεζοπορικές διαδρομές, ενασχόληση και με άλλες δραστηριότητες βουνού. 
Δηλώσεις συμμετοχής , πληροφορίες και μεταφορά με πούλμαν, Σόλωνος 2, Β18, τηλ. 24210-24290 ή στο κιν. 6976904236.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου