Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η 18η Ανακοίνωσή μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                        
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(18η 09-05-2014)

@ Προχωρά ο σχεδιασμός του Συλλόγου Γονέων ενόψει των τελευταίων εκδηλώσεων πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το τελικό πρόγραμμα, στο οποίο στοχεύουμε να συμπεριλάβουμε και μουσική παρουσία- συναυλία παιδιών του σχολείου μας, τα οποία γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο. Παρακαλούνται όσοι γονείς συμφωνούν, στη συμμετοχή των παιδιών τους, (τα οποία θα παίξουν από ένα μουσικό κομμάτι της επιλογής τους) σε συναυλία που θα γίνει προς το τέλος της χρονιάς, να το δηλώσουν στα τηλ.: 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, στο e mail: koutseris@hotmail.com , 6982-734969 (what’ s up) Γ. Καραγιάννης και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.). Προθεσμία αιτήσεων για το σωστό προγραμματισμό, έως τις 14 Μαΐου 2014.

@ Συνεχίζεται η προσπάθεια για τη συγκέντρωση μαγειρεμένων λαδιών. Παρακαλούνται οι γονείς που έχουν συγκεντρώσει λάδι σε καλά σφραγισμένα μπουκάλια, να τα φέρουν την ερχόμενη Δευτέρα στο σχολείο. Στο τέλος Μαΐου περίπου, θα γίνει μαζική παράδοση, στην εταιρεία ανακύκλωσης. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!                     
Μην πετάτε το λάδι στα σκουπίδια, δώστε το για ανακύκλωση!

@ Ολοκληρώθηκε το «Εργαστήρι Γραφής» που οργάνωσε ο Σύλλογος και προσφέρθηκε αφιλοκερδώς από τον συμπολίτη συγγραφέα- φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή σε παιδιά του σχολείου μας. Εάν κάποιος μαθητής, επιθυμεί ωστόσο να παρακολουθήσει μέρος ενός νέου εργαστηρίου, ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις από το Public στο χώρο του, για τις επόμενες τέσσερις Δευτέρες, επίσης δωρεάν.  

@ Ο Σύλλογος στο blog που διαθέτει, στοχεύει να δημιουργήσει έναν «Επαγγελματικό οδηγό γονέων». Θα μπορούν να προβάλλονται δωρεάν όσοι γονείς του σχολείου μας επιθυμούν και οι οποίοι δραστηριοποιούνται σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, καταστηματάρχες, έμποροι, εκπαιδευτικοί φροντιστηρίων κ.α., ώστε να γίνουν γνωστά τα επαγγέλματά τους μεταξύ της σχολικής κοινότητας και να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν σε φάκελο στα μέλη του Δ.Σ. προσωπικές καρτούλες και στοιχεία ή να τα στείλουν στο e mail: koutseris@hotmail.com, ώστε να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα μας.  

@ Θα τα καταφέρουμε; Είμαστε ήδη επτά! Η ομάδα ποδοσφαίρου όμως χρειάζεται περισσότερους. Χρειαζόμαστε κάποιους γονείς ακόμη. Γι΄ αυτό αν υπάρχουν άλλοι εθελοντές, ώστε να στελεχώσουμε μια μικρή ομάδα ποδοσφαίρου, για να αγωνιστούμε στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα, να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ.

@ Δεχθήκαμε κάλεσμα συμμετοχής για την εκδήλωση- αφιέρωμα στη «Μάνα» που θα γίνει την Κυριακή 11 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην παραλία (στην είσοδο του Λιμεναρχείου) και την ίδια μέρα στις 7:30 μ.μ. σε εκδήλωση για τη «Φλόγα» στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας.
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων , εύχεται
σε όλες τις ΜΗΤΕΡΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου