Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Οι νέες μας ανακοινώσεις...



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(14η 11-03-2014)

@ Τη συλλογή χρησιμοποιημένων ελαίων, προτείνει και ξεκινά ο Σύλλογος, με στόχο την ευαισθητοποίηση μαθητών και γονέων για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο Σύλλογος με τη συνεργασία πιστοποιημένης εταιρείας ανακύκλωσης που δραστηριοποιείται στη Μαγνησία, καλεί τους γονείς να συγκεντρώνουν από σήμερα σε πλαστικά μπουκάλια (νερού ή αναψυκτικών που κουμπώνουν με βιδωτά καπάκια), το λάδι που χρησιμοποιούν στην κουζίνα τους. Σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ και ώρες του Απριλίου, που θα ανακοινωθούν εγκαίρως, στο χώρο του σχολείου θα τοποθετηθεί ειδικός κάδος, όπου θα ρίξουμε όλα τα μπουκάλια με το χρησιμοποιημένο λάδι.

@ Η συλλογή των πλαστικών καπακιών στο χώρο του σχολείου μας, έχει ως γνωστόν σταματήσει. Ωστόσο, επειδή αρκετοί γονείς έχουν μαζέψει κάποιες ποσότητες, θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών στο σχολείο. Όσοι έχουν στα σπίτια τους, μπορούν να τα φέρουν (και θα δοθούν για τις ανάγκες του ΕΕΕΕΚ), μέχρι 21 Μαρτίου το αργότερο, προκειμένου να σταλούν εγκαίρως για ανακύκλωση

@ Μετά από αιτήματα του Συλλόγου, εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δ. Βόλου, η παροχή δέντρων και άλλων φυτών, τα οποία θα φυτευθούν στα παρτέρια του σχολείου μας. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία της φύτευσης.

@ Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα, ξεκινά στο χώρο του σχολείου μας, το «Εργαστήρι γραφής» με τη ευθύνη του συμπολίτη συγγραφέα- φιλολόγου κ. Διονύση Λεϊμονή. Οι μαθητές που δήλωσαν συμμετοχή, οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο εγκαίρως και με συνέπεια. Σε περίπτωση που κάποιος από τους δηλωθέντες, άλλαξε γνώμη, παρακαλείτε να το δηλώσει εγκαίρως στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

@ Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί την Πρόεδρο του Συλλόγου Amici D' Italia κα Φράνκα Ντι Φούλβιο και τον Γραμμ. Τζιοβάνι Αλμπίνο για την πρόσφατη συμμετοχή τους στο «Εργαστήρι Μάσκας» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου