Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Αθλητισμός και γυναίκα




 Συνεχίζεται το πρόγραμμα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Αθλητισμός & Γυναίκα  από τη Διεύθυνση Αθλητισμού  του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από έμπειρες γυμνάστριες με πολυετή εμπειρία στο χώρο.
Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 16 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πέραν της άθλησης, το πρόγραμμα προωθεί επίσης την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, ως «ασπίδα» απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολή εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Οι χώροι που λειτουργεί το πρόγραμμα είναι οι εξής: Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου και το πρώην Στέκι Νεότητας στη Νέα Δημητριάδα (έναντι Αγίου Δημητρίου), το Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και Πολιτιστικό Κέντρο στη  Νέα Ιωνία, Αθλητικό Κέντρο Καραγάτς και Αθλητικό Κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος» στο Βόλο, στην Αγριά,  στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς – Μακρυνίτσας και στο Αθλητικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Ιωλκού στην Ανακασιά.  Πληροφορίες: Διεύθυνση Αθλητισμού 2421071770



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου