Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γιορτή αθλητισμού με τους τελικούς αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων



Στους αγώνες διακρίθηκε μαθήτρια του σχολείου μας
                                                                  
Με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών, το Σάββατο 10 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Βόλου του ΕΑΚ η γιορτή σχολικού αθλητισμού με τους τελικούς αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης).
Στους αγώνες διακρίθηκε μαθήτρια και από το σχολείο μας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου. Πρόκειται για την ΚΑΛΑΠΟΔΑ       ΜΑΡΙΑ 21ο Δ.Σ Βόλου         στη ταχύτητα κοριτσιών με χρόνο 7.35
            «Στους αγώνες συμμετείχαν οι τέσσερεις καλύτεροι μαθητές συνολικά από Ε΄ και ΣΤ΄ και τέσσερις μαθήτριες (μπαλάκι, μήκος, 60 μ, 1000μ.) από κάθε σχολείο που προήλθαν από τους προκριματικούς – εσωτερικούς αγώνες.


 Η σημαντική παρουσία και ενεργοποίηση της μαθητικής μας νεολαίας  αποτελεί  σημαντικό στοιχείο της  προσπάθειας για ποιοτική ενασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό και αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσω των προγραμμάτων αλλά και των τουρνουά των Δημοτικών σχολείων (αθλοπαιδιές, γνωριμία με διάφορα αθλήματα κ.α.), τα παιδιά της πόλης έρχονται σε συνεχή επαφή με το αγαθό του αθλητισμού και χτίζονται από τώρα οι βάσεις για το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη «δια βίου άσκηση», αναφέρεται.
            «Στους αγώνες παρευρέθησαν πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των  παιδιών.     
Οι διοργανωτές αισθάνονται για άλλη μια φορά την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις διευθύνσεις των σχολείων που συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθειά αυτή, τους καθηγητές φυσικής αγωγής, τους δασκάλους και φυσικά τους πρωταγωνιστές των αγώνων τους μαθητές.
Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία της η κα Σούλα Μπαρτζιώκα, δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Βόλου»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου