Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η 9η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(9η 12-12-2013)

Μια …μεγάλη γιορτή προετοιμάζεται!!!

@ Να φέρουμε… κάτι από τη «Μαγεία των Χριστουγέννων» στο σχολείο μας, μέσα από ένα τρίωρο πρόγραμμα πλούσιων εκδηλώσεων, με φάτνη με αληθινά ζωάκια, παιχνίδια, κάλαντα, face painting, παραμύθια, συγγραφείς, κληρώσεις δώρων, εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, ορχήστρες, χορωδίες, ομάδες χορού, μουσικοκινητικά δρώμενα, πολλές λιχουδιές και κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους, θα επιχειρήσουμε την επόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (από τις 5 το απόγευμα), με τη βοήθεια μαθητών και γονέων και τη συμμετοχή άνω των … 100 καλεσμένων, μελών συλλόγων, φορέων και σχολών του Βόλου!!!

@ Για τον καλύτερο καλλωπισμό των χώρων δράσης του σχολείου μας, όσοι γονείς τυχόν διαθέτουν χριστουγεννιάτικα υλικά- διάκοσμο (φωτάκια, γιρλάντες κ.λ.π.) τα οποία μπορούν να  προσφέρουν, (είτε μόνιμη προσφορά, είτε να τους επιστραφούν με το τέλος της εκδήλωσης), παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τα μέλη του Δ.Σ.: Ηλία Κουτσερή τηλ.: 6944-168991 (vodafone) e mail: koutseris@hotmail.com Γ. Καραγιάννη 6982-734969 (what’ s up) και Ελένη Γιαννούλου 24210-71977 (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.). Για την παράδοση πραγμάτων, μέχρι την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

@ Με αφορμή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με τον τίτλο «Μαζί για το Παιδί», με προσφορά καλών μεταχειρισμένων ή καινούργιων παιχνιδιών, όπως και ρούχων σε παιδιά που θα επιλέξουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δ. Βόλου, το Δ.Σ. του Συλλόγου, καλεί όσους γονείς και μαθητές του σχολείου μας επιθυμούν, να προσφέρουν κάποιο δώρο.
Παρακαλούνται, εφόσον πρόκειται για μεταχειρισμένο, να το φέρουν σε συσκευασία δώρου ή σακούλα και να το τοποθετήσουν στο ειδικό κουτί στην είσοδο του νέου κτιρίου, μέχρι και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013. Τα δώρα, θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δ. Βόλου. Μπορούν επίσης, όσοι επιθυμούν να παραδώσουν το δικό τους δώρο, κατευθείαν στο stand που θα υπάρχει στον Άγιο Νικόλαο επί της Ερμού, από τις 11 το πρωί μέχρι μία το μεσημέρι.

@ To Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς που προσέφεραν προϊόντα για το «Σχολικό Παντοπωλείο» και τα οποία θα διανεμηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στους δικαιούχους του σχολείου μας.

@ Παρακαλούνται όσοι γονείς, δεν επιθυμούν να κρατήσουν το ημερολόγιο της ομαδικής φωτογραφίας, να το επιστρέψουν στους δασκάλους ή τα μέλη του Δ.Σ. Επίσης, εάν υπάρχουν ακόμη φάκελοι συνδρομών, όσοι γονείς επιθυμούν, παρακαλούνται να τους επιστρέψουν στα μέλη του Δ.Σ. ή στους δασκάλους.

@ Συνεχίζεται η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων στο σχολείο μας, όπως και οι τυχόν νέες εγγραφές. Πληρ. Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) e mail: koutseris@hotmail.com

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου