Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ήταν ένα απόγευμα... καταπληκτικό!!!

 Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση "Γνωρίζω την Ευρώπη" 

Ήταν, σύμφωνα με όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου, μια γιορτή ... εκπληκτική. Μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, μέσα στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο εκδηλώσεων του 21ου Δημοτικύ Σχολείου Βόλου.



Περισσότεροι άλλωστε από 300 μικροί και μεγάλοι, μαθητές, γονείς, κηδεμόνες, φίλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, εκπαιδευτικοί και άλλοι, από τις 6 περίπου το απόγευμα, μέχρι τις 8:15 το βράδυ, κάθησαν και παρακολούθησαν όλα τα δρώμενα που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διεύθυνση του σχολείου, οι καθηγητές και φυσικά... οι επίσημοι καλεσμένοι μας, ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος, το Ελληνογαλλικό Σχολείο "Άγιος Ιωσήφ", ο Σύλλογος Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας "Ιάσων", ο Σύλλογος Φίλων της Ισπανικής Γλώσσας και ο Ελληνοϊταλικός Σύνδεσμος "Amisi D ' Italia". Όλοι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια !!!

Σύντομα αναλυτική αναφορά στην εκδήλωση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά, που συνέβαλλαν ώστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να έχει επιτυχία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου