Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Διήμερο πολιτιστικών δράσεων στο 21ο Δ.Σ.




Ένα όμορφο πλαίσιο πολιτιστικών κυρίως δράσεων, προγραμμάτισαν για σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου και την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, προκειμένου η σχολική χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους καλεσμένους.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνουν:

Τετάρτη 11 Ιουνίου

- 7 μ.μ.: Αθλητικές δραστηριότητες-παιχνίδια των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου με ευθύνη των γυμναστών, ενώ θα ακολουθήσει «Μουσικοχορευτικό δρώμενο από τις καθηγήτριες Γαλλικών – Γερμανικών.
Στη συνέχεια, βράβευση αριστούχων μαθητών από τον συμπολίτη επαγγελματία κ. Βασίλη Καραλή.
- 8.30 μ.μ.: Πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή της ορχήστρας της Σχολής Ελληνικής Μουσικής κ. Παύλου Πλάκα με ελληνικά, παραδοσιακά και άλλα τραγούδια.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξουν κεράσματα σε παιδιά, γονείς και καλεσμένους, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και εκπλήξεις!

Πέμπτη 12 Ιουνίου

- 7 μ.μ.: Στην αυλή του σχολείου θα γίνει θεατρική παράσταση, με τον τίτλο «Ο   ΜΟΡΜΟΛΗΣ», από τους μαθητές των τμημάτων της ΣΤ’ Τάξης. Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός – Θεατρολόγος η κα Βασιλική Κοκκίνη.
- 8.15 μ.μ. Συναυλία παιδιών διαφόρων τμημάτων του σχολείου μας. Θα παρουσιαστεί ποικιλία τραγουδιών που έχουν επιλέξει τα ίδια τα παιδιά και θα τα αποδώσουν με τα όργανα που διδάσκονται.
Στη διάρκεια του απογεύματος, όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του «Σχολικού Παντοπωλείου», για τις οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη.  
Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Γονέων θα συνεχίσει τη δράση που έχει καθιερώσει, και το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «Παράλιο», θα υποδεχθεί τους μαθητές της έκτης δημοτικού για την αποχαιρετιστήρια συνάντηση και την παροχή των ενθυμίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου