Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Αφιέρωση της αγαπημένης μας Κάρμεν Ρουγγέρη στους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου!!!




Η αγαπητή μας Κάρμεν Ρουγγέρη έρχεται στο Βόλο για την όμορφη παράσταση «Το Μαγικό Κλειδί» που θα το απολαύσουμε την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου.
Η κα Ρουγγέρη είναι αλήθεια, ότι είναι από τις … αγαπημένες μικρών και μεγάλων και με μεγάλη χαρά, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων κάνοντας μια αποκλειστική και μοναδική αφιέρωση, αλλά δίνοντας και ένα μήνυμα στους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου!!!
Με αφορμή λοιπόν, (αποκαλύπτουμε με χαρά τη νέα μας σκέψη και δράση που αφορά στο θεατρικό εργαστήρι που πιστεύουμε να λειτουργήσει απ ΄τον ερχόμενο Οκτώβριο…) την έως τώρα δράση γονέων, μαθητών και δασκάλων στα πολιτιστικά δεδομένα, ρωτήσαμε την κα Κάρμεν Ρουγγέρη:

Στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου τα τελευταία χρόνια δάσκαλοι, γονείς και μαθητές «πειραματίζονται» με παραστάσεις, όπως και θεατρικά αλλά και συγγραφικά εργαστήρια. Παρά τις όποιες δυσκολίες, στόχος είναι τη νέα σχολική χρονιά να δημιουργηθεί νέα θεατρική ομάδα παιδιών. Ποιο μήνυμα θα θέλατε να τους δώσετε;

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ !!! ΠΙΣΤΕΎΩ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Είμαι σίγουρη ότι μικροί μεγάλοι θα περάσουν καλά . Πάντα έχεις να κερδίσεις μέσα από το θέατρο. Έχετε την αγάπη μου! Χαιρετισμούς και καλή αντάμωση!!!

Κάρμεν Ρουγγέρη… 



Η αγαπητή ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου


Η γνωστή ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου με αφορμή τη γιορτή λήξης στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου δήλωσε: «Να ξέρετε ότι θα ήθελα πάρα πολύ, να παραβρεθώ στην εκδήλωση, όπως και ο κ. Θάνος Μικρούτσικος, αλλά δυστυχώς δε μας το επιτρέπουν οι ώρες της εκδήλωσης, καθώς θα κάνουμε πρόβες στο Δημοτικό Θέατρο.
Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι προς τα παιδιά και τους γονείς… να μη σταματάμε να ονειρευόμαστε»… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου