Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η νέα μας ανακοίνωση



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                        
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(20η  12-06-2014)


@ Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 12 Ιουνίου, το πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων στο σχολείο μας, με ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους γονείς και μαθητές. Στις 7 μ.μ.: Στην αυλή του σχολείου θεατρική παράσταση, «Ο ΜΟΡΜΟΛΗΣ», από τους μαθητές των τμημάτων της ΣΤ’ Τάξης. Στις 8.15 μ.μ. Συναυλία παιδιών τμημάτων του σχολείου μας, με τα όργανα που διδάσκονται.

@ Στη διάρκεια του απογεύματος αλλά και αύριο το πρωί, κατά την παραλαβή των «τίτλων προόδου» (στις 9 το πρωί) , όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να φέρουν τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση του «Σχολικού Παντοπωλείου», ενόψει καλοκαιριού, για τις οικογένειες του σχολείου μας που έχουν ανάγκη. 

@ Το Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «Παράλιο», το Δ.Σ. θα υποδεχθεί τους μαθητές και δασκάλες της έκτης δημοτικού για την αποχαιρετιστήρια συνάντηση και την παροχή των ενθυμίων.

@ Όσοι γονείς διαθέτουν μαγειρεμένο λάδι, καλούνται να το φέρουν σήμερα το απόγευμα (6- 9 μ.μ.) , είτε αύριο το πρωί στο σχολείο, προκειμένου να δοθεί προς ανακύκλωση.  

@ Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας πρόκειται να πραγματοποιήσει και φέτος εκδήλωση για την «Παρουσίαση και Βράβευση Μαθητικών Εντύπων», την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 στις 7 μ.μ. στο χώρο του Δημαρχείου Βόλου.
Στην παρουσίαση θα αναδειχθούν και οι δράσεις που έκαναν μαθητές του σχολείου μας, το Ε1 με μαθητική εφημερίδα, το ΣΤ2 με μαθητική εφημερίδα, καθώς και το Ε2 με βιβλίο για την ιστορία μνημείων του τόπου μας. Καλεσμένοι γονείς & μαθητές.

@ Την Τετάρτη 25 Ιουνίου το απόγευμα (σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί) θα βρεθεί στο Βόλο ο γνωστός συγγραφέας και παρουσιαστής του «Ουράνιου Τόξου», Χρήστος Δημόπουλος. Στην εκδήλωση θα μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές του σχολείου μας. Πληροφορίες στο http://sg21dsvolou.blogspot.gr

@ Η ομάδα ποδοσφαίρου γονέων του σχολείου μας, είναι γεγονός!!! Η πρώτη συγκέντρωση θα ανακοινωθεί μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ εάν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ.

@ Στη διάρκεια του καλοκαιριού, θα υπάρχει κατά περιόδους επικοινωνία μεταξύ των γονέων, μέσω αναρτήσεων στο blog μας και την αποστολή μηνυμάτων, μέσω email, για γενικότερη ενημέρωση αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά… Όσοι δεν έχουν δώσει το mail τους, να μας το αποστείλουν.

@ Όσοι γονείς –επαγγελματίες θέλουν να βάλουν την καρτούλα τους στον  «Επαγγελματικό οδηγό γονέων» του Blog μας, να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e mail: koutseris@hotmail.com, για να αναρτηθεί δωρεάν.  

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου