Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η 7η ανακοίνωση του Συλλόγου μας

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(7η 18-11-2013)

ΕΤΗΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Το Δ.Σ. σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, στο χώρο του σχολείου, θα γίνει η ετήσια φωτογράφηση των μαθητών.
.
«Εκπρόσωπος τμήματος»

@ Για την καλύτερη ακόμη συνεργασία της σχολικής κοινότητας και την επικοινωνία του Δ.Σ. με τους γονείς, θέτουμε υπόψη γονέων-κηδεμόνων των τμημάτων, που δεν έχουν εκπροσώπηση στο νέο συμβούλιο, την επιθυμία μας, να οριστεί (εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον), ως «εκπρόσωπος τμήματος», ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ενημερώνει και θα ενημερώνεται άμεσα, για βασικές ενέργειες και δράσεις που θα αποφασίζει το Δ.Σ. Στα τμήματα που υπάρχει ήδη εκλεγμένο τακτικό ή αναπληρωματικό μέλος, δεν χρειάζεται εκπροσώπηση. Η επιλογή ή ο ορισμός του προσώπου, μπορεί να αποφασιστεί απλά, μετά από συζήτηση μεταξύ των γονέων του τμήματος και το όνομά του να κοινοποιηθεί στα μέλη του Δ.Σ.. Για πληροφορίες- συνεννόηση- καταγραφή των εκπροσώπων: Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) e-mail: koutseris@hotmail.com , Γ. Καραγιάννης 6982-734969 (what’ s up).
Προσφορά εργασίας ή κατάθεση
 οικονομικής προσφοράς

@ Το Δ.Σ. με τη συνεργασία της Διεύθυνσης του σχολείου, δασκάλους και άλλους γονείς, θα προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης στο χώρο του Γυμναστηρίου- αίθουσας εκδηλώσεων. Οι εργασίες που θα απαιτηθούν είναι: Βάψιμο, ράψιμο κουρτινών, κατασκευή πάγκων, κατασκευή ντουλάπας, κ.λ.π.
Εάν υπάρχουν γονείς – κηδεμόνες που γνωρίζουν από τις παραπάνω εργασίες και προτίθενται να συμμετέχουν εθελοντικά ή έχουν επαγγελματική ενασχόληση με τα παραπάνω και έχουν τη διάθεση να δώσουν οικονομική προσφορά, παρακαλούνται να το δηλώσουν (μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου), στα παρακάτω τηλέφωνα: Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991 (vodafone) e mail: koutseris@hotmail.com , Γ. Καραγιάννης 6982-734969 (what’ s up) και Ελένη Γιαννούλου 24210-71977 (9.00 π.μ.- 11.00 π.μ.).
Επίσης, εάν υπάρχουν επαγγελματίες γονείς που διαθέτουν-εμπορεύονται υλικά που θα απαιτηθούν για τις παραπάνω εργασίες, παρακαλούνται επίσης, να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

«Μητρώο εθελοντών»

@ Το Δ.Σ. θα οργανώσει στη διάρκεια της χρονιάς, διάφορες δράσεις, για την υλοποίηση των οποίων, θετική θα ήταν η εθελοντική προσφορά εργασίας αρκετών γονέων και πέραν ίσως των όσων προσφέρουν μέχρι σήμερα την εργασία τους. Το Δ.Σ., ζητά εάν υπάρχει επιθυμία γονέων-κηδεμόνων που θα μπορούν να βοηθούν, να κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους με τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να συμπληρωθεί επιπλέον το «Μητρώο Εθελοντών Γονέων». Εννοείται, ότι δεν θα υπάρχει υποχρέωση συμμετοχής σε όλες τις ενέργειες. Απλώς, όταν θα δρομολογούνται σχετικές δράσεις, θα γίνεται ενημέρωσή τους και στην περίπτωση που υπάρχει χρόνος και διάθεση , θα ανταποκρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου