Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αγαπημένοι μας συγγραφείς, μας γράφουν...

Λάσκαρης Ζαράρης 

 Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, η άποψή μου είναι η ακόλουθη και αυτή αφιερώνω στους μαθητές του σχολείου σας:

"Καμία συμβουλή δεν φτάνει σε αξία το ζωντανό παράδειγμα και την εμπειρία. «Άκουσε, δες, σκέψου, αποφάσισε, μα κάνε το συμπέρασμα ευθύνη αποκλειστικά δική σου! Σεβάσου όμως παράλληλα τον μεγαλύτερο σε ηλικία για τη γνώμη που εκφράζει».

Μικρό βιογραφικό 


Ο Λάσκαρης Ζαράρης του Παναγιώτη γεννήθηκε στο Βόλο το 1969 και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αγχίαλο Βόλου. Το επάγγελμά του είναι Εξωτερικός Φρουρός Καταστημάτων Κράτησης και είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Τα πρώτα βήματά του στην περιπέτεια της γραφής ξεκίνησαν με την ποίηση. Έχει γράψει πάνω από 300 ποιήματα και από το 2008 επιδίδεται ταυτόχρονα και στη συγγραφή διηγημάτων. Επίσης, το 2010 ολοκλήρωσε δύο μικρά παιδικά μυθιστορήματα. Tο προσωπικό του blog είναι: «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ», http://parathyrostaoneira.blogspot.com/
Τα τέσσερα τελευταία χρόνια πήρε μέρος σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις και έλαβε βραβεία, μετάλλια, επαίνους και τιμητικές διακρίσεις, συνολικά 34 τον αριθμό.

Σύντομα νέο βιβλίο

Όπως μαθαίνουμε, σύντομα θα εκδοθεί το καινούργιο του βιβλίο για παιδιά, με θέμα την προϊστορική εποχή και τους νεολιθικούς οικισμούς του Δημινίου, μια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με το παρελθόν του τόπου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου