Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η 9η ανακοίνωση του Συλλόγου μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                                                                               http://sg21dsvolou.blogspot.gr

                                                              
            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ     
                                  (9η 22-04-2015)                                                                                                            
    Χρόνια πολλά!
@ Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, συμμετέχοντας για μία ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα «Lets Do It Greece», καλεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να λάβουν μέρος την Κυριακή 26 Απριλίου στον συμβολικό καθαρισμό του χώρου της αυλής, αλλά και σημείων του γειτονικού μας πάρκου. Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή στις 11:00 το πρωί, στην είσοδο του σχολείου.          
 *Να έχετε μαζί καπελάκι, γυαλιά και μπουκαλάκι με νερό. Ο Σύλλογος θα χορηγήσει γάντια μιας χρήσεως και σακούλες απορριμμάτων. Στα παιδιά θα προσφερθεί αναψυκτικό, ενώ θα γίνει κλήρωση παιδικών βιβλίων. Σας περιμένουμε!!!
 
@ Στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, το Συμβούλιο παρέδωσε «δωρο- επιταγές» σούπερ μάρκετ σε οικογένειες του σχολείου μας, που κρίθηκε ότι είχαν ανάγκη. Στην περίπτωση που υπάρχουν και άλλες οικογένειες, παρακαλούμε να γνωστοποιήσουν στη διεύθυνση του σχολείου μας.

@ Ευχαριστούμε τον φιλόλογο και συγγραφέα κ. Διον. Λεϊμονή, για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα "Συγγραφείς- Ακτιβιστές" που θα υλοποιήσει στην ΣΤ1τάξη του σχολείου μας, την Πέμπτη 23 Απριλίου, με ανάγνωση ταξιδιωτικών κειμένων του Ν. Καζαντζάκη. 

@ Πανελλήνιο βραβείο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου απονεμήθηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα- International Board on Books for Young People – IBBY), με αφορμή, τις δραστηριότητές του, με τις οποίες προωθεί την παιδική- νεανική λογοτεχνία.  Βιβλία αξίας 300 ευρώ θα δοθούν στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας!!!      



                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου