Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

«Το δέκατο έβδομο κιβώτιο», του Δ. Λεϊμονή υποψήφιο στα βραβεία «Public 2015»



«Το δέκατο έβδομο κιβώτιο», του φιλόλογου-συγγραφέα συντοπίτη μας Διονύση Λεϊμονή είναι υποψήφιο για τα βραβεία αναγνωστών του Public σε μια ψηφοφορία που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών βιβλιόφιλων.
Το παιδικό μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη αναφέρεται στο ναυάγιο του καραβιού του ΄Ελγιν το 1802, με πολύτιμο φορτίο τα γλυπτά του Παρθενώνα που έκλεψε ο ΄Ελγιν με την ανοχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το βιβλίο μπορείτε να ψηφίσετε πληκτρολογώντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.publicbookawards.gr/vote.php… πληκτρολογώντας το mail σας και επιβεβαιώνοντας στη συνέχεια την ψήφο σας.

Η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις: Στην 1η φάση, έως τις 12 Απριλίου, ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του μέσα από μια πληθώρα ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων τα οποία εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 2014. Ο κάθε αναγνώστης θα έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και θα μπορεί να ψηφίσει σε μία ή και περισσότερες κατηγορίες. Στη 2η φάση της ψηφοφορίας κι αφού έχουν ανακοινωθεί τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης, οι αναγνώστες θα κληθούν να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή ανά κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου