Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Εκδρομή στη Waterland!!!




* Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν το σχετικό κουπόνι από το blog και να το δώσουν σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.

@ Κατόπιν αιτημάτων αρκετών γονέων, ο Σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 28η Ιουνίου 2015 στη Waterland Θεσσαλονίκης. Εφόσον υπάρξει συμμετοχή και συμπληρωθούν οι απαιτούμενες θέσεις, η αναχώρηση από το σχολείο, θα γίνει στις 7:30 π.μ.. Το τελικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες. Τιμή εισιτηρίου 21 ευρώ (λεωφορείο + είσοδος στη waterland για την οποία πληρώνουν μικροί- μεγάλοι. Περιλαμβάνει χρήση εγκαταστάσεων, ομπρέλας, ξαπλώστρας).
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να συμπληρώσουν και να επιστρέψουν στα μέλη του Δ.Σ. που θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου, το κουπόνι συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου. (Το σύνολο των χρημάτων, πρέπει να δοθεί, μέχρι την τελευταία ημέρα του σχολείου, Δευτέρα 15 Ιουνίου  2015. (Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας). Πληροφορίες 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής, στο e mail: koutseris@hotmail.com και 24210-71977 Ελένη Γιαννούλου.
------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώνω τη συμμετοχή μου στην εκδρομή που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 28η Ιουνίου 2015 . Θα συμμετέχουν συνολικά …..ενήλικας/κες και …… παιδί/ιά και παραδίδω* συνολικά………… ευρώ για τα εισιτήρια. (* Εάν δεν δοθούν τα χρήματα την ίδια ημέρα με τη δήλωση, το σημείο πρέπει να μείνει κενό). 
Ονοματεπώνυμο γονέα …………………………………..Τάξη μαθητή …………..
Ονοματεπώνυμο μαθητή………………………………….Τηλ. επικοινωνίας ……………..
Υπογραφή--------- Ημερομηνία

* Στην περίπτωση που υπάρξει πρόταση στη διάρκεια του καλοκαιριού, θα σας ενδιέφερε να συμμετέχετε στη διοργάνωση άλλης εκδρομής; Σημειώστε με Χ: ΝΑΙ……, ΟΧΙ……..ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ……. ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ……………
------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου