Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

2η Θεσσαλική ορειβατική συνάντηση στα Χάνια Πηλίου




Σε σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα και προς τα μέλη του συλλόγου μας, αναφέρεται: 

Τα ορειβατικά σωματεία της Μαγνησίας, δηλαδή ο Ε.Ο.Σ Βόλου, ο Ε.Ο.Σ Αλμυρού και ο Φυσιολατρικός Όμιλος «Παν» ανέλαβαν φέτος τη συνδιοργάνωση της 2ης Θεσσαλικής Ορειβατικής Συνάντησης στα Χάνια Πηλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την οικονομική ενίσχυση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υλική στήριξη του Δήμου Βόλου οι παραπάνω σύλλογοι θα υποδεχτούν από κοινού στα καταφύγια τους στα Χάνια το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 τους φυσιολάτρες και ορειβάτες της υπόλοιπης Θεσσαλίας σε μια συνάντηση γνωριμίας, επαφών, σύσφιξης σχέσεων και κοινού περιβαλλοντικού προβληματισμού.

Στο ειδυλλιακό δάσος οξιάς που τώρα το φθινόπωρο ντύνεται στα πολύχρωμά του οι πεζοπόροι θα βαδίσουν ως τις ψηλές κορυφές του Πηλίου Γολγοθά και Σκιτζουράβλι με σκοπό τη ψυχαγωγία και τη συμπόρευση μέσα στη φύση.

Παράλληλα οι τοπικοί σύλλογοι καλούν κάθε Βολιώτη να πεζοπορήσει μαζί τους στα καλοσημασμένα μονοπάτια για όσο χρόνο θέλει από μισή ώρα ως 6 ώρες στη διαδρομή:Αγριόλευκες-Γολγοθάς-Μοναστηράκι-Σκιτζουράβλι-Αγριόλευκες.
Σημείο συνάντησης το Χιονοδρομικό Κέντρο Αγριολεύκων την ερχόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9.00π.μ.

Για όσους θέλουν να μεταφερθούν με πούλμαν ας τηλεφωνήσουν στο 24210-24290 ή στο κιν. 6976904236.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου