Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις μαθητών



Ειδικό σύστημα στον ΕΟΠΠΥ Βόλου 

Ένα ειδικό σύστημα εξυπηρέτησης των γονέων που τα παιδιά τους πρέπει να ελεγχθούν από γιατρούς, ενόψει των εγγραφών στα σχολεία, θα εφαρμόσει η τοπική υπηρεσία υγειονομικών υπηρεσιών του ΕΟΠΠΥ Βόλου. 

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο υγειονομικών υπηρεσιών κ. Γ. Μπακούλας, «κλιμάκια γιατρών που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα παιδιά που θέλουν να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις οργάνωσε για την περίοδο του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου ο ΕΟΠΥΥ Βόλου».                                                                                            

Όπως δήλωσε ο κ. Μπακούλας, από την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, και κάθε Τρίτη μέχρι 30 Οκτωβρίου οι γιατροί τεσσάρων ειδικοτήτων θα εξετάζουν αποκλειστικά παιδιά για έγγραφες, πρωί- και απόγευμα, στα ιατρεία του Οργανισμού. Τα ραντεβού θα κλείνονται στο Γραφείο 13 και στο τηλέφωνο 24210 39211 με καρδιολόγο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και παιδίατρο. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, τα ραντεβού θα αφορούν και τις τέσσερις ειδικότητες γιατρών ταυτόχρονα, γεγονός που σημαίνει ότι ο γονέας που θα προσέρχεται με το παιδί του θα εξυπηρετείται συγχρόνως με ένα ραντεβού και από τις τέσσερις ειδικότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου