Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Aρχίζουν σήμερα τα μαθήματα Αστρονομίας




Σήμερα Σάββατο, 11η Ιανουαρίου και ώρα 5 μ.μ. το απόγευμα, αρχίζουν τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας, στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο). Γίνονται για 4η συνεχή χρονιά, από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι τριετούς φοιτήσεως. Στην Α΄ τάξη μπορούν να εγγραφούν μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. 

Στη Β΄ τάξη μπορούν να εγγραφούν μαθητές που παρακολούθησαν πέρυσι την Α΄ τάξη και έλαβαν τον ανάλογο τίτλο. Κατ’ εξαίρεση στην Β΄ τάξη, μπορούν να εγγραφούν και μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι αποδεδειγμένα κατέχουν την ύλη της Α΄ τάξης, δηλ. το ηλιακό μας σύστημα. Στην Γ΄ τάξη θα εγγραφούν μαθητές και μαθήτριες που τελείωσαν επιτυχώς τις δύο προηγούμενες τάξεις.
Οι εγγραφές θα γίνουν μισή ώρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων και περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.astronomos.gr ή στα τηλέφωνα της Εταιρείας: 24.210 – 51.061 & 46. 253. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου