Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Αθλητισμός και γυναίκα» και στη γειτονιά μας!




                Συνεχίζεται το πρόγραμμα Αθλητισμός & Γυναίκα  από τη Διεύθυνση Αθλητισμού  του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από έμπειρες γυμνάστριες με πολυετή εμπειρία στο χώρο.
 Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 16 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 Πέραν της άθλησης, το πρόγραμμα προωθεί επίσης την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, ως «ασπίδα» απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολή εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Δύο νέες εγκαταστάσεις έχουν προστεθεί προς εξυπηρέτηση των γυναικών του Δήμου και είναι το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, το πρώην Στέκι Νεότητας στη Νέα Δημητριάδα (έναντι Αγίου Δημητρίου).

Ήδη λειτουργούν οι άλλοι χώροι: Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου, Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» στη Νέα Ιωνία, Αθλητικό Κέντρο Καραγάτς στο Βόλο, Αθλητικό Κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος» στο Βόλο, στην Αγριά και στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταρίας – Μακρυνίτσας.


 Πληροφορίες: Διεύθυνση Αθλητισμού, 2421044268


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου