Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Καλα τα νέα για τις σχολικές τροχονόμους ...

Καλά είναι τα νέα για τις σχολικές τροχονόμους των σχολείων της Μαγνησίας, όπως προκύπτει από δηλώσεις της Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δ. Βόλου κασ Σούλας Μπαρτζιώκα. Παραθέτουμε σχετικό ρεπορτάζ ...

«Ασφαλείς»… οι σχολικοί τροχονόμοι

«Όχι απολύσεις- ναι σε πληρωμές» διαμηνύει η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βόλου Subtitle


Τις διαβεβαιώσεις της, ότι οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Βόλου δεν κινδυνεύουν ούτε να απολυθούν, αλλά ούτε και να μείνουν απλήρωτοι, έδωσε η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου, Σούλα Μπαρτζιώκα.
Μιλώντας η κα Μπαρτζώκα στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ», ανέφερε, ότι έχει «περάσει» η 4η δόση των λειτουργικών δαπανών που αφορούν τα σχολεία του δήμου (στις οποίες ανήκουν και οι μισθοί των σχολικών τροχονόμων), ωστόσο, η όλη διαδικασία «κολλάει» στο γεγονός ότι ο Δήμος Βόλου, πρέπει να «ενεργοποιήσει» τον προϋπολογισμό του 2014, ώστε τα χρήματα αυτά να «ξεμπλοκάρουν» και να δοθούν στους σχολικούς τροχονόμους.
«Έχει καταγραφεί η 4η δόση των λειτουργικών δαπανών, μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται και οι πληρωμές των σχολικών τροχονόμων. Περιμένουμε να ενεργοποιηθεί ο προϋπολογισμός του δήμου, ώστε να πληρωθούν και οι σχολικοί τροχονόμοι. Τα χρήματα της 4ης δόσης, ήρθαν στο τέλος Δεκέμβρη και γι’ αυτό εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό του 2014», δήλωσε η κα Μπαρτζιώκα.

Δε φεύγει κανείς!

Η κα Μπαρτζιώκα τόνισε, ότι έχει αποστείλει ήδη επιστολές προς τα σχολεία, με τις οποίες ζητά από τους διευθυντές να στείλουν στην Επιτροπή Παιδείας τις εισηγήσεις τους για τους σχολικούς τροχονόμους, μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς, ώστε να πληρωθούν. Παράλληλα ξεκαθάρισε, ότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει ζητήσει καμία απόλυση των σχολικών τροχονόμων, διαψεύδοντας έτσι τα περί απομάκρυνσης πολλών από τα πόστα τους.
  
To σχετικό λινκ: 

 http://magnesianews.gr/volos/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CE%B9.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου