Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Θα βοηθήσουμε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου



 Μετά από την μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης καπακιών στο σχολείο μας από το 2012, τη φετινή χρονιά παρόλο που σταματήσαμε επίσημα να τα μαζεύουμε, αρκετοί είναι όσοι εξακολουθούν να φέρνουν στο σχολείο ή γενικότερα να μας προμηθεύουν με καπάκια.

Στοιχείο σημαντικό και ενθαρρυντικό για την αλληλεγγύη... Μετά από αυτό και κατόπιν της σχετικής έκκλησης από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου, αποφασίσαμε όλα τα καπάκια που έχουμε από τις γιορτές, καθώς και όλα όσα θα προσφερθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, να τα διαθέσουμε στο σχολείο για την κάλυψη των αναγκών...

Η έκκληση

Η έκκληση που υπήρξε, ήταν η εξής: 

«Στο σχολείο μας χρειαζόμαστε δύο καινούρια αναπηρικά αμαξίδια για δύο υπέροχους μαθητές μας που μεγάλωσαν και αυτά που ήδη έχουν δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους.                        

Για κάθε αμαξίδιο χρειαζόμαστε περίπου ένα τόνο οτιδήποτε πλαστικά καπάκια (νερό, αναψυκτικά, απορρυπαντικά...), δηλαδή συνολικά δύο τόνους!!! Ήδη έχουμε συγκεντρώσει περίπου τον αριθμό για το ένα καρότσι και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα μαζέψουμε πολύ σύντομα και τα υπόλοιπα».
Με αυτό τον αφοπλιστικό, ειλικρινή και ανθρώπινο τρόπο, τα στελέχη της σχολικής κοινότητας του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ), ζητούν την βοήθεια των συμπολιτών τους, προκειμένου να βοηθήσουν δύο μαθητές.

Όπως αναφέρουν, «τα καπάκια τα συγκεντρώνουμε στο σχολείο μας (Στ. Μυριβήλη 1 - Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του σχολείου 24210 81961. 

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ), είναι Δημόσιο Σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας. Στο σχολείο, φοιτούν 49 έφηβοι μαθητές με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου