Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

1η μας φετινή ανακοίνωση...



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(1η) Τετάρτη 24-09-2014
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου, εύχεται σε δασκάλους,
μαθητές και γονείς, καλή σχολική χρονιά!

@ Οφείλουμε να πούμε «ευχαριστώ» σε εθελοντές γονείς, οι οποίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προχώρησαν σε βάψιμο τάξεων και εξωτερικών χώρων, ώστε το σχολείο να είναι όσο το δυνατόν έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές. Ευχαριστούμε επίσης τις δασκάλες κα Λαμπρινή και κα Φρόσω, για τον ίδιο λόγο.

@ Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου μέσω της Μητρόπολης Δημητριάδος προχώρησε στη συλλογή σχολικών ειδών για άπορους μαθητές. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη, μπορούν να τα παραδώσουν στον Ιερό Ναό. Παράλληλα, όσες οικογένειες του σχολείου μας αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, καλούνται να το αναφέρουν στη διεύθυνση του σχολείου μας, που με διακριτικότητα θα χειριστεί το θέμα τους, σε συνεργασία με το Σύλλογο, ώστε να τους προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια.
@ Ευχαριστούμε συμπολίτισσα- φίλη του Συλλόγου μας, που προσέφερε χρηματικό ποσό, προκειμένου να αγοραστούν σχολικά είδη για δύο μαθητές του σχολείου μας.

@ Σύντομα θα ξεκινήσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το «Σχολικό Κοινωνικό Παντοπωλείο», για τη βοήθεια οικογενειών του σχολείου μας που έχουν ανάγκη… Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τον τρόπο προσφοράς όσων επιθυμούν.

@ Αναρτήθηκαν για ακόμη μία χρονιά, στο χώρο του σχολείου, αφίσες που δημιουργήθηκαν απ΄ το Σύλλογο, προκειμένου να δοθούν μηνύματα για την κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Παρακαλούμε παράλληλα όλους, για την συμμόρφωση στα σήματα των σχολικών τροχονόμων και την τήρηση του Κ.Ο.Κ.

@ Η «Ομάδα Ποδοσφαίρου γονέων- κηδεμόνων και φίλων» του Συλλόγου μας, ξεκίνησε εβδομαδιαίες συναντήσεις. Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 6982-734969 Γ. Καραγιάννης και 6944-168991 Ηλ. Κουτσερής (koutseris@hotmail.com ).

@ Το Δ.Σ. του Συλλόγου αναζητά στο πλαίσιο των δράσεων που θα αναπτύξει στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, εθελοντές διαφόρων επαγγελμάτων (εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, γυμναστές κ.α.).Οι εθελοντές μπορεί να είναι γονείς, κηδεμόνες καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να ανταποκριθούν σε μια συνεργασία, με γνώμονα τη βελτίωση της γνώσης αλλά και της δραστηριότητας των παιδιών, όπως και των γονέων. Πληροφορίες-δηλώσεις στο 6944-168991 και koutseris@hotmail.com

@ Το ιστολόγιο (blog) του Συλλόγου μας (http://sg21dsvolou.blogspot.gr) συνεχίζει την ενημέρωση, έχοντας ξεπεράσει πλέον τις 10.000 επισκέψεις! Σας καλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας, στη οποία εκτός των αναλυτικών ανακοινώσεων που θα βρίσκετε, δημοσιοποιούνται ήδη, αποφάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικές ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου