Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νέες ανακοινώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(26η 05-06-2013)

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ευχαριστούν για τη συνεργασία τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου, με τα οποία διένειμαν την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια εξόδου των μαθητών από το σχολείο, ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο αφορά τον  Κ.Ο.Κ., με τη χρήση της ζώνης ασφαλείας και του κράνους. 

Ο Σύλλογος διοργανώνει «ποδηλατοβόλτα» την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου συνεχίζοντας παράλληλα τις «Πολιτιστικές βόλτες» . Ώρα συνάντησης 10 το πρωί, έξω από το σχολείο μας.

Πλούσιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με κεντρικό σύνθημα «Mια μέρα γιορτής, 365 μέρες φροντίδας», υλοποιεί σήμερα ο Δήμος Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Το κλείσιμο των δραστηριοτήτων θα γίνει σήμερα Τετάρτη 5/6/2013 στις 6:30 το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΙΕΚ Βόλου, με ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη θεατρική παράσταση «τελμΑ» από τους  ΔραΠαίκτες στις 8 το βράδυ και με τη μουσική συναυλία του γνωστού βολιώτικου μουσικού σχήματος Red Wine Band, στις 9 το βράδυ.

«Στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα «μικροί και μεγάλοι θα κατασκευάσουν όμορφα και χρηστικά αντικείμενα με πρώτη ύλη εφημερίδες και περιοδικά!» το Σάββατο, 8 Ιουνίου (ώρα έναρξης: 10.30) και απευθύνεται σε οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες. Η είσοδος στο Μουσείο και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Πληροφορίες Μουσείο Τσαλαπάτα, Ν. Πύλη. Τηλ.: 24210 29844

Τα Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Ε.Γ.Ε στο Βόλο και με το ΚεΣυΣΕ (Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης) διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση με θέμα:
« Η Οικογένεια στην κρίση….. Η σχέση γονέων και παιδιών», στο Κοινωνικό Κέντρο της Νέας Δημητριάδας (Δ/νση: Απόλλωνος & Κρατίνου, τηλ: 2421071291). Στην εκδήλωση θα μιλήσει η  ψυχολόγος του ΚεΣυΣΕ  κα Κατερίνα Μούτου. Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου