Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρόσκληση για τους μαθητές της ΣΤ΄



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητά παιδιά,

Λίγο πριν την εκπνοή της σχολικής χρονιάς και πριν εσείς οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης, ανοίξετε πλέον τα «φτερά σας» για να υλοποιήσετε τα μελλοντικά σας όνειρα, θέλουμε να σας καλέσουμε να περάσουμε κάποιες όμορφες στιγμές μαζί, να σας δώσουμε τα ενθύμια που θα σας συντροφεύουν τα επόμενα χρόνια, φέρνοντας στο νου σας αναμνήσεις, από τις πιο ανέμελες ίσως στιγμές της ζωής σας… αυτές στο Δημοτικό Σχολείο. Το «μενταγιόν» της μελλοντικής συνάντησης που θα παραλάβετε, θα είναι αυτό που μετά από αρκετά χρόνια, την ημέρα που εσείς ορίσατε, θα ενώσει και πάλι την τάξη σας, μαζί με την αγαπημένη σας δασκάλα.
Σας προσκαλούμε (*)την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 στις 7 μ.μ. στο «ΠΑΡΑΛΙΟ» που βρίσκεται στην ακτή του Αναύρου, να σας κεράσουμε και να σας δώσουμε τα «παραδοσιακά» ενθύμια.
(*) Η σύμφωνη γνώμη στην προσέλευση και αναχώρηση, όπως και η ασφάλεια των παιδιών, αποτελεί ευθύνη των γονέων οι οποίοι εφόσον επιθυμούν, μπορούν να συνοδεύουν, αλλά και να  παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Στην διάρκεια απονομής των ενθυμημάτων, θα δοθεί κέρασμα στα παιδιά, από το Σύλλογο Γονέων.
** Διάρκεια εκδήλωσης 7 μ.μ.- 8:30 μ.μ. . Σε περίπτωση ΜΗ παρουσίας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο τηλ. 24210- 54455 (κα Δώρα Πανάγου) ή στο 6944-168991 (κ. Ηλίας Κουτσερής) ή στο koutseris@hotmail.com, μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2013.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου