Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόλου





Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία και φαντασία στο γνωστό και αγαπημένο σε όλους πρόγραμμα των παιδιών. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) γνωρίζουν διάφορα αθλήματα παίζοντας και διασκεδάζοντας.


Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.
Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου.

Για άλλη μια χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι σημαντικός υποστηρικτής στην υλοποίηση του προγράμματος, με την προσφορά νερών και χυμών σε ατομική συσκευασία.
Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, από τις 08.00 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές μόνο για την πρώτη περίοδο (25/6-5/7) και από την Τρίτη 11 Ιουνίου θα συνεχισθούν οι εγγραφές και για τη δεύτερη περίοδο (8/7 – 19/7).

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας (Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421044268).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου