Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Πριν οδηγήσεις…θυμήσου»



Φυλλάδιο με μηνύματα του Κ.Ο.Κ. στα χέρια γονέων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου με τη συνεργασία του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου και της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ, διένειμε στη διάρκεια εξόδου των μαθητών από το σχολείο, ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο απευθύνεται στους γονείς και αφορά την τήρηση του Κ.Ο.Κ..



Στο φυλλάδιο με τον τίτλο «Πριν οδηγήσεις… θυμήσου», γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη χρήση της ζώνης ασφαλείας και του κράνους, στην απαγόρευση της οδήγησης σε συνδυασμό με το αλκοόλ, αλλά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα, τα οποία βρήκαν άκρως ενδιαφέροντα οι γονείς.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ενημερωτικό τετρασέλιδο, το οποίο υπενθυμίζει βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρούμε όταν κινούμαστε με τα οχήματά μας στους δρόμους και ιδιαίτερα όταν συνοδεύουμε τα παιδιά μας, τα οποία πρέπει να παραδειγματίζονται από τη συμπεριφορά και τη στάση των ενηλίκων.


Η εκτύπωση των φυλλαδίων αποτέλεσε χορηγία του Συλλόγου Εργαζομένων και της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας στην ΑΓΕΤ και βασίστηκε σε ιδέα και πρωτοβουλία τους, με στόχο την μετάδοση μηνυμάτων για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου