Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο»





Με δωρεάν μαθήματα από καθηγητές της Ε.Μ.Ε.

       Το Παράρτημα Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Αθανασούλη, της Διευθύντριας του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μερόπης Καζανίδου και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου, και την έγκριση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου και της Προέδρου της κ. Κερασίας Μπαρτζιώκα, θα διοργανώσει και θα λειτουργήσει και φέτος το 3ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο, (Μαθηματικό Καλοκαίρι 2013) για τους μαθητές και μαθήτριες Ε΄ και Στ΄ τάξεων Δημοτικού, που με οποιονδήποτε τρόπο διακρίθηκαν στον πρόσφατο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά».
    Το Καλοκαιρινό Σχολείο θα λειτουργήσει σε δύο περιόδους:
    Α περίοδος) Από Τρίτη 25 Ιουνίου έως Σάββατο 29 Ιουνίου 2013, για όσους έχουν Αριστείο ή Βραβείο,
    Β περίοδος) Από Δευτέρα 1 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013, για όσους έχουν Έπαινο ή Διάκριση πρώτου στο τμήμα.
 Ο διαχωρισμός έγινε για λόγους πρακτικούς.  Το διδακτήριο διαθέτει 12 αίθουσες, επομένως σε κάθε περίοδο, ο μέγιστος αριθμός μαθητών είναι 240 με 250.
Τα μαθήματα θα γίνουν στο διδακτήριο του 14ου Δημοτικού Σχολείου (Μεταμορφώσεως με Γιάννη Δήμου) το πρωί, από τις 10.00 μέχρι τις 13.15, δηλαδή δύο δίωρα κάθε ημέρα με ένα ενδιάμεσο διάλλειμα 15 λεπτών.
    Τα μαθήματα είναι δωρεάν και προαιρετικά. Θα διδάξουν Μαθηματικοί , μέλη του Παραρτήματος.
     Σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Μαγνησίας, που συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, έχουν σταλεί έντυπες αιτήσεις, για τα παιδιά που διακρίθηκαν, τις οποίες θα συμπληρώσουν οι γονείς των μαθητών και θα τις επιστρέψουν στα σχολεία, για να τις προωθήσουν οι Διευθυντές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για το Παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
   Πληροφορίες στους: Πέτρο Νικολουδάκη :  6974818406  και    Σπύρο Δημόπουλο:  6944348872

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου