Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στην ετήσια συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Βόλου το 21ο Δ.Σ. Βόλου



Στο επίκεντρο της συζήτησης των γονέων βρέθηκαν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που αφορούν στα σχολεία, τόσο για την κτιριακή, όσο και την υπόλοιπη υποδομή, στη διάρκεια της ετήσιας συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου 2015 και στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 21ου Δ.Σ. Βόλου Ηλίας Κουτσερής.
Η συνέλευση με την ταυτόχρονη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, με τη συμμετοχή μελών των Συλλόγων Γονέων σχολείων του δήμου Βόλου.
Μια θετική είδηση επεφύλαξε για το Δ.Σ. της Ένωσης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Βιολέτα Καντόλα, η οποία όπως τόνισε, μετά από ενέργειες, θα εξευρεθεί και θα δοθεί στέγη στην Ένωση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, τέθηκαν υπόψιν του προεδρείου προβλήματα που αφορούν στα σχολεία, έγινε ένας πρώτος απολογισμός, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος, που αφορά στον επίσημο απολογισμό δράσεων, όπως και στον οικονομικό, πριν τις εκλογές του Μαρτίου. 

Το προεδρείο της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου