Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό



Με εμψυχωτή τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή

Τα παιδιά γράφουν, διαβάζουν, τραγουδούν και μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις εξωτερικές απειλές.

«Μη φοβάσαι, εκφράσου ελεύθερα…»
Στις μέρες μας γίνεται πολύς λόγος για εκφοβισμό,  ένα πρόβλημα που μεγαλώνει όσο το ανεχόμαστε εμείς. Τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής συνεχίζονται και το 2015 στο Public του Βόλου με εμψυχωτή τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή.
Από τον Μάρτιο του 2015 και για δέκα συναντήσεις θα διαβάσουμε κείμενα παιδικής λογοτεχνίας, ιστορίες και παραμύθια για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε εξωτερική απειλή, τα παιδιά θα γράψουν ανοίγοντας την καρδιά τους, θα τραγουδήσουμε για να ξεφοβηθούμε μαθαίνοντας να μιλάμε, να αντιδρούμε να «φωνάζουμε». Σε ήρεμο κλίμα με καλή διάθεση θα πούμε και θα γράψουμε πολλά. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η χαρά που θα προέλθει όταν αισθανθούμε πως δεν είμαστε μόνοι κι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε ωραία τη ζωή μας, σαν ένα παραμύθι για να ζήσουμε ακόμα καλύτερα…
Tο Public του Βόλου (Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου) σας προσκαλεί στα σεμινάρια δημιουργικής γραφής με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό και εμψυχωτή τον Διονύση Λεϊμονή κάθε Τετάρτη στις 7.00μ.μ. Πρώτη συνάντηση Τετάρτη 4 Μαρτίου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου