Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση απ΄το Lets Do It



Από τους διοργανωτές του Lets Do It λάβαμε τη σχετική ανακοίνωση, ώστε να βοηθήσουμε και εμείς στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στη σωστή διοργάνωση.
Όπως τονίζεται: "Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα εργασίας στην περιοχή σας και να μοιράσετε ρόλους. Είναι σημαντικό να διαδώσουμε το μήνυμά μας και να συνεργαστούμε με τους φορείς της περιοχής μας γιατί σε κάποιους μπορεί να μην έχει φτάσει η πληροφορία για το Let's do it Greece, και όμως μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν. Εσείς μπορείτε να τους προτείνετε να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας μας ( www.letsdoitgreece.org ) προκειμένου να λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις και για να αναρτηθούν οι ονομασίες των φορέων στο χάρτη με τις συμμετοχές.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, ο στόχος μας είναι να αναζητήσουμε τους φορείς με τους οποίους θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε στην περιοχή μας. Μπορούμε να αναζητήσουμε τους φορείς/συλλόγους/ομάδες μέσω διαδικτύου ή από τα Social media ή μέσω του δήμου/κοινότητας (συνήθως οι ενεργοί φορείς είναι καταγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα του δήμου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου