Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η 7Η ανακοίνωση του Συλλόγου μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                                                                             http://sg21dsvolou.blogspot.gr
                                                                                                                                                                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(7η 02-02-2014)

@ To Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς που προσέφεραν προϊόντα για το «Σχολικό Παντοπωλείο» , τα οποία δόθηκαν στους δικαιούχους του σχολείου μας. Επίσης, ευχαριστεί, όσους βοήθησαν στην πρόσφατη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, προσέφεραν εδέσματα κ.λ.π. Με την ευκαιρία, ευχόμαστε Καλή Χρονιά. 

@ Κόπηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Βασιλόπιτα για τους μαθητές μας, ενώ στα 12 παιδιά που πέτυχαν το «φλουρί», προσφέρθηκαν συμβολικά δωράκια. 

@ Παραδόθηκαν στην ασφαλιστική εταιρεία τα ονόματα των οικογενειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης υγείας. Η ημερομηνία έναρξης θα μας κοινοποιηθεί από την ασφαλίστριά μας. 

@ Ζητούμε από οικογένειες του σχολείου μας που έχουν σοβαρό ασφαλιστικό-ιατρικό πρόβλημα (ανασφάλιστοι μαθητές του σχολείου μας), εάν επιθυμούν, να το δηλώσουν στη διεύθυνση του σχολείου ή στο Δ.Σ. του Συλλόγου, προκειμένου να διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ από ιδιωτική εταιρεία, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα για την παροχή ιατρικών εξετάσεων στο παιδί, όταν και εάν παραστεί ανάγκη. 

@ Συνεχίζεται η λειτουργία του χορευτικού τμήματος ενηλίκων στο σχολείο μας, όπως και οι τυχόν νέες εγγραφές. Πληρ. Ηλίας Κουτσερής τηλ.: 6944-168991(vodafone) e mail:koutseris@hotmail.com  

@ Προκειμένου να ενεργοποιηθεί και φέτος και να λειτουργεί η «Σχολική Τράπεζα Αίματος», καλούνται οι εθελοντές αιμοδότες του σχολείου μας, να αιμοδοτήσουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, υπέρ του Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη». Πληρ. στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και στο  koutseris@hotmail.com  
            
@ Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα, θα διοργανωθεί στο χώρο του σχολείου μας, ειδική εκδήλωση με ομιλία της παιδοψυχολόγου κας Εύας Γεράση και την παρουσία μαθητών μας με δρώμενο, για την αντιμετώπιση της σχολικής βίας, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους. 

@ Το φετινό αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου, θα διοργανωθεί στις 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ. Σύντομα θα ανακοινωθούν επιπλέον πληροφορίες. Εάν υπάρχουν επαγγελματίες γονείς, που επιθυμούν να προσφέρουν δώρα για τη λαχειοφόρο, παρακαλούμε να ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου. 
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου