Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η 8η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων                                Απόκριες 2015!!!               
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου                               Ξενοδοχείο «Ξενία»                         
http://sg21dsvolou.blogspot.gr                                          Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(8η 09-02-2014)

# Ελάτε να παίξουμε, ελάτε να χορέψουμε, ελάτε να παρασυρθούμε στο αποκριάτικο κέφι. Ελάτε στη γιορτή που προγραμμάτισε ο Σύλλογος Γονέων την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ξενία».
Τραγούδι, χορός, karaoke, face painting*, εκπλήξεις, μέσα σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα**, που θα καταλήξει στην «πινιάτα», που θα κρύβει πολλές λιχουδιές.
Είσοδος με φαγητό 5,5 ευρώ (περιλαμβάνει δύο τυροπιτάκια, δύο λουκανικοπιτάκια, μπακετίνι ζυμωτό -με ζαμπόν, γκούντα, μαγιονέζα-, κέικ βανίλιας, κέικ σοκολάτας, και ποτήρι χυμό). Παραλαβή από μπουφέ και απεριόριστο ξαναγέμισμα χυμού στο ίδιο σκεύος.
Είσοδος ενηλίκων χωρίς φαγητό 3,5 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ φίλτρου ή ποικιλία τσάι ή στιγμιαίο καφέ ή χυμό και εμφιαλωμένο νερό). Παραλαβή από μπουφέ, όπου θα υπάρχουν cookies και κέικ. Απεριόριστο ξαναγέμισμα στο ίδιο σκεύος.
*Με σπουδαστές του τμήματος Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του Σ.Ε.Κ ΟΑΕΔ Βόλου.                        ** Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση χαρτοπόλεμου και αφρού, εντός του χώρου.

# ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της συγκεκριμένης χωρητικότητας στην αίθουσα, προσκλήσεις- κάρτες θα προπωλούνται από μέλη του Δ.Σ., τα πρωϊνά και μέχρι εξαντλήσεως, από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

# ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:  Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αντιμετώπιση της σχολικής βίας», θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την κα Εύα Γεράση παιδοψυχίατρο. Στο τέλος της συζήτησης, θα παρουσιαστεί δρώμενο για τη σχολική βία, με τη συμμετοχή μαθητών των τμημάτων Δ1 και Δ2 και την επιμέλεια των εκπαιδευτικών τους, κ.κ. Γιάννη Σακκόπουλο και Νικ. Νικηφόρο.
*Στις 7:15 μ.μ.περίπου, θα γίνει ενημέρωση στους γονείς, από την ασφαλιστική σύμβουλο κα Χ. Λέτσιου και θα δοθεί το συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη όσων μαθητών, οι γονείς τους είχαν υπογράψει τη δήλωση, προ των εορτών.

# Ιδιαίτερη επιτυχία και θετικά σχόλια, έχει αποσπάσει η νέα στήλη στο blog μας (sg21dsvolou.blogspot.gr), με τον τίτλο, «Αγαπημένοι συγγραφείς μας λένε…», την οποία σας καλούμε, παιδιά και γονείς, να διαβάσετε! Με δηλώσεις, συμβουλές και αφιερώσεις, ήδη οι συγγραφείς, Γιώργος Λεμπέσης, Ισμήνη Μπάρακλη, Δέσποινα Φίλιου, Μαρία Αρφέ, Λίνα Μουσιώνη,  Λάσκαρης Ζαράρης, Έλενα Αρτζανίδου και σύντομα πολλοί ακόμη, απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην σχολική κοινότητα του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου!!!

# Ο Σύλλογος προγραμματίζει να λειτουργήσει ενόψει της Αποκριάς, ειδικό εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας. Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.
# Επίσης, εάν κάποιος από τους γονείς, κηδεμόνες, γιαγιάδες ή παππούδες γνωρίζουν να κατασκευάζουν χαρταετούς και θέλουν να δείξουν την τέχνη σε παιδιά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το 6944-168991 (Ηλ. Κουτσερής) ή με τα μέλη του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου