Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νέα ενημέρωση απ΄το Σύλλογο Γονέων




Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(25η 30-05-2013)

1 Την Παρασκευή 31 Μαΐου ο Σύλλογος Γονέων με τη συνεργασία του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου, θα διανείμει στη διάρκεια εξόδου των μαθητών από το σχολείο, (με τη λήξη των μαθημάτων στις 2 περίπου το μεσημέρι), ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο απευθύνεται στους γονείς και αφορά τον  Κ.Ο.Κ. και ειδικότερα τη χρήση της ζώνης ασφαλείας και του κράνους. Πρόκειται για ένα ενημερωτικό τετρασέλιδο, το οποίο μας υπενθυμίζει βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρούμε όταν κινούμαστε και με τα παιδιά μας στους δρόμους…

2 Οι γονείς που έχουν δηλώσει το e-mail τους, θα λάβουν ένα ειδικό ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο έρευνας μεταπτυχιακής φοιτήτριας Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μπορούν να απαντήσουν όσα ζευγάρια γονέων επιθυμούν.

3 Όσοι γονείς θέλουν να λαμβάνουν τις ανακοινώσεις του Συλλόγου ηλεκτρονικά, παρακαλούνται να αναφέρουν το e-mail τους στο τηλέφωνο 24210-54455 (κα Δώρα) ή να στείλουν sms με το ονοματεπώνυμό τους και το e-mail στο 6944-168991 (κ. Ηλίας Κουτσερής) ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο koutseris@hotmail.com .
Παράλληλα, όσοι γονείς έχουν παιδιά μόνο στην ΣΤ΄ τάξη, καλούνται να μας ενημερώσουν, ώστε να εξαιρεθούν απ΄ τη λίστα των αποδεκτών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, από τη νέα σχολική χρονιά.

4 To Δ.Σ. του Συλλόγου, προχώρησε στην παραλαβή έξι νέων δέντρων- φυτών, προσφορά της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δ. Βόλου, μετά από αίτημά μας. Τα δέντρα θα φυτευτούν τις επόμενες ημέρες, στα παρτέρια του σχολείου.

5 Ο Σύλλογος διένειμε τις προηγούμενες ημέρες ένα ακόμη τεύχος της παιδικής εφημερίδας «Παιδιά διάλλειμα» από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

6 Όσοι διαθέτουν ακόμη πλαστικά καπάκια, παρακαλούνται να τα φέρουν τις επόμενες ημέρες στο σχολείο, ώστε να γίνει η τελική καταμέτρηση, συσκευασία και αποστολή στο Σύλλογο Παραπληγικών Κεντρικής Ελλάδος.

7 Μας ενημέρωσαν, προσκάλεσαν και σας πληροφορούμε:

- Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση των ανθεστηρίων στα Κάτω Λεχώνια, με χορευτικά, τραγούδια κ.α.

- Το Περιφερειακό Τμήμα Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα καταβάλλει προσπάθεια συγκέντρωσης ρούχων και παιχνιδιών, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη. Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας θα παρευρίσκονται στις 31 Μαΐου το απόγευμα από τις 18.00 – 20.00 και 1 Ιουνίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγίου Νικόλαου προκειμένου να δεχτούν τις προσφορές τους σε ρούχα και παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου