Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(24η 24-05-2013)

1 Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου μας, ο Σύλλογος θα εφαρμόσει για το Σάββατο 25 Μαΐου την ιδέα της «Ανοιχτής αυλής» κατά την εφαρμογή της οποίας, μαθητές και γονείς, μπορούν να βρεθούν στην αυλή του σχολείου μας από τις 5:30 – 7:30 μ.μ. και να παίξουν ομαδικά αθλήματα ή επιδαπέδια παιχνίδια. Η ευθύνη συμμετοχής και ασφάλειας των παιδιών, ανήκει αποκλειστικά στους γονείς και κηδεμόνες.

2 Ο Σύλλογος συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό, καθώς βέβαια και τα παιδιά που διακρίθηκαν. Επίσης, όλους τους μαθητές του σχολείου μας, που διακρίνονται κατά περιόδους, σε αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες.

3. Οι εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην αιμοδοσία του σχολείου μας και στη δημιουργία «Σχολικής Τράπεζας Αίματος» στις 5 Δεκεμβρίου, συμπλήρωσαν το χρονικό περιθώριο και μπορούν να δώσουν εφόσον επιθυμούν και πάλι αίμα, στην «Αιμοδοσία του Νοσοκομείου» με την επίδειξη της κάρτας του εθελοντή αιμοδότη της «Αλληλεγγύης» και την επισήμανση για το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου». Σημειώνεται ότι οι εθελοντές δικαιούνται δωρεάν εξετάσεων στο Νοσοκομείο.  

4. Εθελοντές γονείς, προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες σε δεντροφύτευση σε παρτέρια του σχολείου, μετά την προσφορά δέντρων από τον καθηγητή κ. Θ. Ρούμπο.

5. Ενημερωθήκαμε για τις εξής δράσεις:
- Τρίτεκνες οικογένειες και του σχολείου μας, μπορούν όπως μας ενημέρωσε ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ», να καταθέσουν αιτήσεις στο πρόγραμμα "Δωρεάν Διανομής Τροφίμων 2013 για άπορες οικογένειες» ως και τη Δευτέρα 27/5/2013. Πληρ. 24210-49010 και 6936-906292.

- Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Βόλου, για την υλοποίηση προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες και του σχολείου μας, (άνεργοι και εργαζόμενοι) κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, εντελώς δωρεάν. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληρ. τηλ.: 24210-97657.

- Ξεκινά και φέτος το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στο Δ. Βόλου. Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία... Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 6-12 ετών γνωρίζουν διάφορα αθλήματα παίζοντας και διασκεδάζοντας. Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Αθλητικό Κέντρο Νεότητας, Βόλος (Γ. Δήμου – Μεταμορφώσεως, τηλ. 2421044268).


Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου