Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Δωρεάν εργαστήρια ηλεκτρονικής μάθησης απ’το πρόγραμμα CLEAR




Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΛ, υλοποιεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα CLEAR, κομμάτι του οποίου είναι τα δωρεάν εργαστήρια ηλεκτρονικής μάθησης τα οποία παρέχουν υλικό και γνώσεις  που διευκολύνουν την προσβασιμότητα στις πολιτιστικές αξίες.
Μαζί με τον “expert” που θα είναι συνδεδεμένος on-line οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συζητήσουν τα προβλήματα και να βρουν καίριες  λύσεις για τις πολιτιστικές αξίες του Βόλου.
Τα Εργαστήρια Πρακτικής είναι συνολικά πέντε και το καθένα από αυτά έχει μια συγκεκριμένη δομή.

Στο τέλος του Εργαστηρίου Πρακτικής όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Το Πιστοποιητικό αυτόματα θα δοθεί στο τέλος κάθε εργαστηρίου και θα αναφέρει τα στοιχεία του συμμετέχοντα (όνομα, επίθετο).
·        Τα εργαστήρια πρακτικής θα είναι δωρεάν.
·        Οι παρουσιάσεις είναι στην αγγλική γλώσσα.
·        Μπορούν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, να τα παρακολουθήσουν.
·        Στο τέλος κάθε εργαστηρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης αυτομάτως μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του προγράμματος CLEAR.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ελ. Βενιζέλου- Αναλήψεως, Διοικητήριο) .
Τηλ. Επικοινωνίας: 2421352535, 2421352533. Στη σελίδα της ΕΚΠΟΛ στο facebook https://www.facebook.com/ekpol.magnesia?ref=tn_tnmn






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου