Δευτέρα 13 Μαΐου 2013




Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ «ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ»
ΚΑΙ ΣΤΟ «ΚΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2013 ταξιδεύουμε στο νομό Πιερίας!!!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει εκδρομή την ερχόμενη Κυριακή 19 Μαΐου 2013 και καλεί μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και δασκάλους που το επιθυμούν, να συμμετέχουν …



Ταξιδεύουμε στο νομό Πιερίας, επιλέγοντας δύο συγκεκριμένους προορισμούς:
Το Ινδιάνικο χωριό «Τζομάκουα» 2 χλμ πριν το Ελατοχώρι και το «Κτήμα Ηρακλής» στο δρόμο Κατερίνης –Ελασσόνας.
Η είσοδος και στους δύο χώρους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στο «Ινδιάνικο χωριό», με τις  καλύβες και τα ξύλινα κιόσκια, θα περιηγηθούμε στο χώρο, θα μάθουμε για τον ινδιάνικο πολιτισμό, τον τρόπο ζωής κ.λ.π. και θα πιούμε τον καφέ μας.

 
Στο «Κτήμα Ηρακλή», θα έρθουμε σε επαφή με τα ζώα και τη φύση, απολαμβάνοντας το παιχνίδι στην παιδική χαρά αλλά και στις καταπράσινες εκτάσεις, στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5, μπάσκετ και βόλεϊ, επίσκεψη στο μικρό «ζωολογικό πάρκο» όπου υπάρχουν άλογα, αγελάδες, κατσίκες, αγριογούρουνα, πάπιες, χήνες κ.α.. Όσοι επιθυμούν, με μικρό κόστος, μπορούν να ασχοληθούν με τοξοβολία, να κάνουν βόλτα με την άμαξα και ιππασία.



Φαγητό στο εστιατόριο του κτήματος με προσφορά για παιδικά γεύματα στην τιμή των 3 ή 5 ευρώ (και δώρο βόλτα με την άμαξα) και όσοι ενήλικες επιθυμούν, ελεύθερη επιλογή από κατάλογο.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα με επιπλέον λεπτομέρειες.
Αναχώρηση απ’ το σχολείο μας στις 8 το πρωί.
Περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους επίσκεψης στις ιστοσελίδες. «Ινδιάνικο Χωριό»: http://www.golden-greece.gr/politismos/indianiko_xorio_pieria.html και για το «Κτήμα Ηρακλής»: http://www.ktimairakli.com

Εισιτήριο λεωφορείου 11 ευρώ το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής μαζί με τα χρήματα το αργότερο ΜΕΧΡΙ Τετάρτη 15 Μαΐου στα μέλη του Δ.Σ. που θα βρίσκονται Τρίτη και Τετάρτη 14 και 15 Μαΐου στο σχολείο.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των συγκεκριμένων θέσεων του λεωφορείου.

* Πληροφορίες : 24210-54455 κα Δώρα Πανάγου , 6944-168991 κ. Ηλίας Κουτσερής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου