Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η 2η ανακοίνωση του Συλλόγου μας



Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
(2η) Τετάρτη 02-10-2013

@ Μετά από πρόσκληση της HELMEPA, για συμμετοχή στη Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των 21ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, δίνουμε ραντεβού για καθάρισμα της ακτής Αναύρου στις 10:30 το πρωί…(Σημείο συνάντησης, στην αφετηρία των λεωφορείων). Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους εθελοντές!!! (Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από ένα τουλάχιστο ενήλικα).
Τις σακούλες απορριμμάτων θα προσφέρει ο Δ. Βόλου, ενώ γάντια μιας χρήσεως, θα δοθούν απ΄ τους διοργανωτές Συλλόγους. Πληροφορίες : τηλ. 6944-168991 (vodafone) Ηλ. Κουτσερής, e mail koutseris@hotmail.com  και τηλ. 6982-734969 (what’ s up) Γ. Καραγιάννης. Απαραίτητα… καπέλο και νεράκι.

@ Ο Σύλλογος Γονέων, συμμετείχε την περασμένη Δευτέρα, στην ετήσια συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δ. Βόλου, όπου και συζητήθηκαν σοβαρά ζητήματα, όλων των σχολείων. Σε ότι μας αφορά, παραδόθηκε εκ νέου, δισέλιδο έγγραφο με σειρά αιτημάτων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. (Τα θέματα θα αναλυθούν στην ετήσια εκλογο- απολογιστική συνέλευση μέσα στον Οκτώβριο).

@ Παρακαλούμε, όσοι έχετε συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια, να τα φέρετε άμεσα στο σχολείο, ώστε να γίνει μία τελευταία προσπάθεια αποστολής, στο Σύλλογο Αναπήρων Λαμίας, με στόχο να προωθηθούν στην ανακύκλωση, για την υλοποίηση του προγράμματος προσφοράς, ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Αρχές Σεπτεμβρίου, έγινε η τελευταία αποστολή καπακιών, με τη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και τους ευχαριστούμε.

@ Ο Δ. Βόλου ξεκίνησε αρχές Σεπτεμβρίου τη συλλογή αιτήσεων για όσους ενήλικες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης. Η έναρξη των τμημάτων, θα γίνεται μόνο με τη συμπλήρωση του αριθμού εκπαιδευομένων. Πληρ. στο Δ. Βόλου και στο http://sg21dsvolou.blogspot.gr  (Υπάρχει παλαιότερη σχετική ανάρτηση) 

@ Αυξημένο αποδείχθηκε το ενδιαφέρον γονέων, κηδεμόνων και φίλων για τα θέματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, αλλά και στο blog http://sg21dsvolou.blogspot.gr , το οποίο, μέσα στους λίγους μήνες λειτουργίας του, δέχθηκε περισσότερες από … 3.100 επισκέψεις!!! , διαβάζοντας κάποιες από τις 203 ήδη αναρτήσεις, με θέματα σχολείου, ανακοινώσεις, νέα κ.λ.π.
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε όσο πιο δυναμικά μπορούμε... 

@ Ετήσια οικονομική ενίσχυση ύψους 300 ευρώ για κάθε παιδί-μαθητή μέχρι το πέρας της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, θα δοθεί και φέτος, σε οικογένειες με ελάχιστα εισοδήματα. Διευκρινήσεις & πληροφορίες στη διεύθυνση του σχολείου μας. 

@ Με σημαντική συμμετοχή σε όλα τα γκρουπ, διάθεση και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην αυλή του σχολείου μας, το "απογευματινό τένις", με την πολύτιμη βοήθεια της προπονήτριας κας Ελένης Παπαθεοδωροπούλου, αλλά και του προπονητή Τηλέμαχου Μερτζάνη. Τους ευχαριστούμε και  τους δύο, όπως βεβαίως και όλους τους συμμετέχοντες γονείς και τα παιδιά... Γίνεται προσπάθεια διοργάνωσης και άλλων αθλητικών συναντήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου